vineri, 21 noiembrie 2008

Daca ar fi posibil sa ti se indeplineasca o dorinta,care ar fi aceea ?!

Orice persoana are dorinte,vise...Dorinta ta cea mai mare care este?

Cum sunt FEMEILE la volan ?!

Mai toti barbatii critica femeile shoferite.De ce?
Noi femeile suntem mult mai responsabile decat barbatii atunci cand suntem la volan si nu numai:)
Oricum cateva lucruri pe care spre diferenta de barbati noi nu le facem cand suntem la volan ar fi ca:nu consumam alcool,nu suntem agresive(nu atat de des) :] Greselile noastre,ale femeilor sar in ochi mai mult decat cele ale barbatilor.Noi femeile atragem atentia :) Oricum noi suntem mai atente la pedala de acceleratie.Poate ca facem destule greseli atunci cand conducem,dar nu asa de grave...Pe cand baietii sunt mereu cu picioarul pe acceleratie si in depasire.Ei se urca la volan dupa ce au consumat alcool...De cate ori ati vazut femei sub influenta alcoolului la volan?Eu rar de tot...Dar barbati ?! .. mai tot timpul :D
Nu degeaba noi femeile mai suntem numite si "soferul betivilor" !

Barbatii au un punct G ?!

Se spune ca si barbatii au un punct G! Care este?La noi femeile am mai vorbit despre asta acu` ceva timp in urma. Unii fiziologisti sustin ca punctul G al femeii si prostata barbatului sunt glande paralele, avand la origine acelasi tesut embrionic.Prostata este o glanda mica, de marimea unei nuci, chiar dedesubtul vezicii urinare. Glanda secreta fluid prostatic, principalul component al spermei. Glanda poate fi gasita din afara corpului barbatului sau din interior.Cel mai direct mod de o stimula este introducand un deget (lufrifiat) in anus si frecand usor, spre stomac. Unii barbati doresc doar sa fie atinsi acolo cand sunt foarte bine excitati, iar altora nu le place deloc. Unii spun ca acel loc ajuta la recapatarea sau mentinerea unei erectii.
Prea mult despre asta,recunosc ca nici eu nu stiu...Dar poate ati mai auzit voi cate ceva despre asta si ne impartasiti si noua din cunostintele voastre:)