miercuri, 24 iunie 2009

BARBATII barfesc mai mult decat FEMEILE


Barbatii petrec 76 de minute zilnic barfind cu ceilalti colegi. Ei depasesc femeile care petrec doar 52 de minute pe zi pentru o sueta feminina.Cele mai abordate subiecte ale barbatilor sunt amintirile cu betiile prietenilor, vechi prieteni de scoala si, evident, colegele de serviciu, informeaza The Telegraph.

Cele mai populare subiecte in randul femeilor sunt legate de celelalte femei, viata sexuala a celorlalti oameni sau greutatea iubitului, mereu in crestere.

Locul in care barbatii adora sa barfeasca este biroul, iar 58% din cei intervievati au spus ca discutiile intre baieti fac deja parte din sarcinile de serviciu.

Mai mult, 31% dintre barbatii care au raspuns intrebarilor cred ca barfa cu prietenii este mai buna si decat sexul chiar.

Alte subiecte abordate de barbati includ stirile de ultima ora, idilele dintre colegi, modalitati de promovare, sex sau salarii.

"Ne-am obisnuit sa credem ca femeile sunt cele care nu pot tine un secret si il discuta cu toate prietenele.

In realitate, barbatii le intrec, pentru ca iubesc si scandalul mai mult decat ele si vor neaparat sa fie in centrul atentiei", a spus purtatorul de cuvant al site-ului care a comandat sondajul.

Femeile vorbesc mai degraba despre noutatile aparute, lumea politica, prietenii lor, prietenii prietenilor lor si bineinteles despre nelipsita soacra.

Mai mult de jumatate din femeile intervievate au recunoscut ca ating subiecte intime atunci cand barfesc si pot vorbi despre oricine.

"Chiar daca discuta diferit, abordeaza alte subiecte, atat femeile cat si barbatii sunt de acord ca barfa este un lucru pozitiv, de care nu vor sa se lipseasca", a spus purtatorul de cuvant al sondajului.


“Cei care bârfesc sunt în general nefericiţi cu propria condiţie.”