vineri, 23 ianuarie 2009

Statutul de amanta

Femeile au nevoie de un motiv ca sa insele - barbatii n-au nevoie decat de un loc unde sa se intample asta“, spune intelepciunea populara. Intr-adevar, se pare ca barbatul este predispus genetic la poligamie. Scopul sau genetic este sa se inmulteasca, iar sansele cresc o data cu numarul partenerelor.
Se spune ca atunci cand o femeie se transforma intr-o amanta , in 90% dintre cazuri se stie ca acestea o fac din dragoste. Dragoste curata sau nu, dar tot dragoste se numeste. Exista si sanse bineinteles in care acestea au relatii cu barbatii respectivi pentru distractie sau din interes.

Amanta sau sotie/iubita?

Dilema istovitoare pentru barbat... Ar fi vrut ca sotia sa-i ofere o perpetua noutate, prospetime a intimitatii de gand si simtire, dar….Intotdeauna exista un "dar" ce se poate transforma in amanta.

Ne intrebam ce au amantele in plus fata de sotii/iubite, ce anume le face atat de deosebite incat sucesc mintile oricarui barbat? Poate ca nu au nimic! Si orice femeie poate deveni, daca vrea, amanta! Insa, amantele in esenta lor sunt niste femei incredibile, sofisticate, cu o personalitate puternica, cu un suflet mare (din moment ce iubesc barbatul altei femei si sunt constiente de faptul ca el se intoarce zi de zi la alta femeie) si cu multa, foarte multa iubire de daruit.

Amanta este, in primul rand, genul de femeie care ofera orice, insa care este indeajuns de sireata. Pe de alta parte, are mare grija sa ceara, dar si sa primeasca ceva in schimb. Iar de multe ori barbatul ii satisface aceste dorinte!

Pe langa faptul ca are un look desavarsit si vesnic pus la punct, este deschisa la orice fel de escapade si nebunii ale barbatului, fiind lipsita de prejudecati. Are si calitati de comunicare, fiind in general foarte buna prietena cu partenerul ei, confesoare in momentul in care acesta ii povesteste cat de greu o duce acasa si cat de nedreptatit este. Nu trebuie sa uitam faptul ca majoritatea barbatilor care insala fac pe victimele ...