marți, 18 august 2009

Cum iti pastrezi si prietenii si iubitul?Nu e usor sa ai o relatie stabila! Nici nu stii cand te metamorfozezi in "noi" si uiti ca o data exista si un "eu". Vacantele ti-au fost acaparate de iubit, prietenii tai au devenit comuni si incepi sa te intrebi daca merita.
Daca ai o relatie stabila probabil ai deja o multime de prieteni care s-au plans deja de tratamentul preferential pe care il capata iubitul tau.
Nu e de glumit cu amicii suparati, asa ca ai face bine sa impaci ambele tabere. Cum?

1. Fara el

Nu e nevoie sa il incluzi pe iubitul tau in toate activitatile grupului tau de prieteni. Lasa-le ceva spatiu si incearca sa te focalizezi pe fiecare in parte.

2. Nu toata lumea iubeste

Tu esti indragostita. El e indragostit. Insa nu toata lumea traieste o dragoste mare si pufoasa. Asa ca incearca sa iti pastrezi dragostea la parametri normali si suportabili.

3. Nu trebuie sa fie mereu nr.1

Iubitul tau nu e zeul pe pamant, asa ca incearca sa faci o scara a valorilor. Sunt situatii in care iubitul tau merita toata atentia si situatii in care nu merita mai nimic.

4. Nu esti experta

Daca ai reusit sa pui mana pe un barbat nu inseamna ca ai facut cine stie de descoperire miraculoasa. Nici ca stii mai multe decat prietenele tale single. Asa ca nu trebuie sa exagerezi cu sfaturile si atentiile.

5. Nu uita de ele

E cazul sa iti suni amicele cel putin o data pe saptamana. Stiu a e greu si ca ai multe de facut, insa daca ignori pe toata lumea nu rezolvi nimic. Mai mult, atunci cand printul fermecator va disparea din viata ta o sa trezesti singura!

6. Nu cere favoruri

Pentru ca ai un iubit nu trebuie sa ceri o multime de favoruri. Prietenele tale nu trebuie sa te acopere si nici sa iti furnizeze alibiuri.

7. Casa, dulce casa

Locuinta voastra e un cuibusor de nebunii. De aceea trebuie sa te asiguri ca ai ascuns toate urmele amorului vostru nebun cand aveti invitati.

8. Fii zen

Aplaneaza conflictele si nu risca sa ii dai dreptate iubitului tau inainte sa afli ambele parti ale povestii.

Cu putin tact si atentie sunt sigura ca vei reusi sa pastrezi si amicii si iubitul! Se poate!