duminică, 4 ianuarie 2009

Femeile pot , barbatii nu :)

1. Nu pot ramane gravizi. Poate in viitorul apropiat si cu noile descoperiri in medicina acest lucru va fi posibil, insa pentru moment putem doar sa ne imaginam cum va arata partenerul nostru 9 luni de zile purtand un bebe in pantece.
2. Nu pot sa mimeze orgasmul insa fetele pot face acest lucru de fiecare data cand isi propun si barbatul nici macar nu va banui ca nu a avut orgasm.
3. Un barbat sexy in lenjerie rosie? Comic, cu siguranta. Sexy, mai greu.
4. Daca politia rutiera opreste o femeie, aceasta poate scapa cu un avertisment apeland doar la un zambet. Insa, un barbat nu poate scapa de amenda doar zambindu-i unui politist, oricat s-ar stradui.
5. O femeie cu parul lung este feminina, sexy, frumoasa, insa un barbat cu parul lung nu prea ofera sentimentul de masculinitate.
6. Daca dimineata iti apare un cos, il poti ascunde imediat cu ajutorul fondului de ten. Daca barbatului ii apare unul nu poate decat spera ca nimeni nu o sa-l observe.
7. O femeie imbracata in roz este foarte dulce, un barbat imbracat in roz da de banuit.
8. Un barbat ce se excita intr-un loc public cu greu poate ascunde de ochii celor din jur acest lucru,insa unei femei daca i se intampla acest lucru cu usurinta poate trece neobservata.
9. Femeile pot purta oja pe unghii ca pe un adevarat accesoriu cu stil insa un barbat cu oja pe unghii nu pare prea stilat.