duminică, 7 decembrie 2008

Un nou an... aceeasi poveste?

De cele mai multe ori,in noaptea de Revelion priveam artificiile fascinata si foarte ganditoare,facandu-mi parca cate un plan pentru fiecare explozie de lumina.Ma gandeam cum ca anul ce vine va schimba tot ce nu merge in viata mea.Acelasi gand probabil ca il aveau multi oameni,nu numai eu.
Toti probabil ne gandim plini de entuziasm cum o simpla noapte dintre ani va avea de spus un cuvant in viata noastra,sau ca noul an e o oportunitate minunata de la o lua de la capat,de a incepe sau finaliza ceva sau chiar sa planuim o sumedenie de lucruri.
Din pacate, euforia unei nopti marcata de luminite, confeti si sampanie, trece a doua zi... moment in care viata ta ramane la el ca in momentul in care ai decis sa faci mari schimbari si o groaza de planuri.
Se pare ca totul a ajuns sa fie numai o afacere: rochie noua, pantofiori asortati, coafor, manichiura... etc. Sume colosale pe rezervari la restaurant sau sejururi la munte. Toate acestea din dorinta de a face mare sarbatoare din venirea noului an... sau trecerea vechiului an?