vineri, 15 mai 2009

Cei mai ravniti sani din lume !Fie ca si-au dorit sa le vedem nurii, fie ca s-a intamplat din greseala, cert este ca nu de putine ori vedetele si-au aratat “podoabele” publicului!


Iata si un top al celor mai cunoscuti sani lasati la vedere, realizat de tabloidul The Sun:

1. Pamela Anderson – a aparut de fiecare data cand a avut ocazia topless, fara a se teme de faptul ca la un moment dat ar putea sa plictiseasca. Dar sanii ei raman fara doar si poate unii dintre cei mai cunoscuti.

2. Paris Hilton – exista oare cineva care sa nu-i fi vazut nurii? O lume intreaga a intrat pe net sa o vada in celebra caseta porno facuta publica de un fost iubit!

3. Kate Moss – nu trebuie sa-i fi fost prea greu sa faca topless pe plaja dupa atatia ani de modeling, in care a trebuit sa se dezbrace de nenumarate ori.

4. Britney Spears – sanii dezgoliti ai divei au fost pe prima pagina a tabloidelor mai des decat melodiile ei. Sa zicem ca e adepta zicalei “ totul la vedere”

5. Naomi Campbell – am stabilit deja ca in cariera de model dezbracatul e la ordinea zilei, dar pentru Naomi pare sa se fi transformat intr-un stil de viata, la cat de des a tinut sa-si arate sanii.

6. Keira Knightley – faptul ca actrita are sanii mici nu a impiedicat-o sa-i arate pe micul sau marele ecran de fiecare data cand s-a ivit ocazia.

7. Angelina Jolie nu s-a jenat sa-si arate goliciunea inca de la inceputul carierei de actrita. Asta sa fi fost secretul succesului ei?!

8. Rihanna – nu putea sa lipseasca din top, mai ales dupa imaginile postate pe internet saptamana trecuta.

9. Tara Reid – atunci cand din greseala sau … nu o bretea de la rochie a picat o lume intreaga a putut sa-i admire sanul stang.

10. Salma Hayek – imaginile in care actrita alapteaza un nou-nascut in Sierra Leone au facut inconjurul lumii!

11. Kate Winslet – secventa din Titanic in care actrita pozeaza nud a ramas si acum in topul celor mai preferate nuduri.

12. Janet Jackson – cine nu-si mai aminteste secventa in care “din pura intamplare” actrita a ramas cu un san dezvelit in timpul unui duet cu Justin Timberlake