sâmbătă, 31 ianuarie 2009

Perfectiunea :))















Acestea DA poze provocatoare :)) Ce privire plina de pasiune si dorinta , acel degetel in gurita ... o nebunie :)) Ce iti poti dori mai mult ? Cata dragoste are de oferit aceasta persoana...iti dai seama si de la inimioara de pe bikinei :D Totul e sexy :)) Pfoii Doamne cata prostie mai exista pe lumea asta ! :|

Sutienul care detecteaza cancerul


Un sutien inteligent care scaneaza sanul femeii a fost realizat la Institutul de Cercetare si Inventie al Universitatii Bolton din Marea Britanie. Cu ajutorul acestui sutien se poate depista cancerul de san intr-o faza incipienta.
Sutienul inteligent foloseste un dispozitiv cu microunde infiltrat in structura sutienului. Astfel sunt colectate date cu privire la fiecare san, date transmise de microcipuri catre un computer ce poate analiza imaginile respective.

"Sutienul ce scaneaza sanul este o inventie care da posibilitatea celor ce il poarta sa detecteze cancerul la timp, intr-un stadiu ce permite vindecarea 100%. Nu prezinta riscuri sau efecte secundare si este extrem de simplu de folosit", a declarat profesorul Elias Siores, directorul Centrului Britanic de Cercetare.

Aceasta tehnologie reprezinta ultima inventie in materie de imbracaminte electronica. Asteptam inovatia si in Romania!
Am citit si eu despre acest tip de sutien pe internet...o fi adevarat ?!