joi, 19 februarie 2009

Telecomanda pentru barbati !

Relatie serioasa sau aventura?!

In general oamenii tind sa se imparta in doua categorii :"amatorii de aventuri" si "doritorii de relatii stabile" . Dar pentru a ne incadra in una din aceste categorii trebuie sa vedem care sunt avantajele si totodata dezavantajele fiecareia dintre ele. In general , intr`o aventura ne vom lipsi de sentimente , de stabilitate si siguranta. In schimb vom avea parte de libertate,independenta ,satisfactie fizica , cel putin una temporara. O aventura de o noapte, pe cat de incitanta si placuta este...de`asemeni poate fi si riscanta. In schimb,nu exista riscul atat de detestat, mai ales de barbati, de a fi interogati sau privati catusi de putin de "libertatea" mult iubita. O aventura nu implica niciun fel de obligatii, si prin urmare, se poate sfarsi in orice moment.
Insa,daca scopul nostru este acela de a atinge implinirea sentimentala, alaturi de cea fizica, si dorim sa avem parte de stabilitate si dragoste, ne vom incadra in categoria celor ce isi doresc o relatie stabila.In schimb trebuie sa uitam de orgoliu si egoism,trebuie sa ne iubim partenerul cu calitatile,dar si cu defectele pe care le are,iar pe langa sentimente trebuie sa ii oferim siguranta,incredere...
Insa indiferent ca persoana de langa noi ne va fi alaturi o noapte, o saptamana sau o viata, alegerea trebuie facuta cu aceeasi responsabilitate.
Tu ce preferi: o aventura tumultoasa sau o relatie serioasa cu implicatiile adiacente?!