miercuri, 12 noiembrie 2008

Esti gata pentru o noua relatie ?!

Mereu cand intalnim un tip dragut si lucrurile merg bine intre noi,simtim ca incepem o relatie promitatoare.Dar putem sa ne lasam in voia sentimentelor?Ce e drept nu putem alege daca ne indragostim sau nu de cineva,dar putem sa ne gandim la unele intrebari inainte sa ne lasam purtate intr`o relatie serioasa:

Ma simt in largul meu cand sunt in preajma lui? Ma simt "eu insami" sau sunt mai degraba stanjenita si/sau nervoasa?
Il iubesc pe el sau "ideea" de a fi cu cineva?
Imi poate oferi lucrurile de care am nevoie?
Ce parere au despre el familia si prietenii mei?
Avem valori sau teluri comune?
Cat de importanta e o relatie pentru mine, in acest moment al vietii mele? Pe ce plan o voi aseza?
E pregatit pentru o relatie de durata?
Eu sunt pregatita pentru o relatie de durata?

17 comentarii:

Chello spunea...

Intotdeauna intalnim persoane placute fizic si cand ajungi sa le cunosti si partile pe care nu le vezi la prima intalnire ... iti c-am pune un semn de intrebare . Daca e pe aceeasi lungime de unda ? aceasta lungime parerea mea ca ti-o creezi impreuna cu el .

In largul tau nu ai cum sa te simti de o persoana nou intalnita doar atrasa si putin tensionata ca nu vei sti exact cum reactioneaza sau ce vrea mai exact.
Lucrurile de care le ai nevoie i le ceri daca nu ti le da el . Iar familia si prietenii nu ar trebui sa influenteze asa mult o relatie pentru ca nu traiesti cu familia si nici cu parintii.
La varsta de 21 de ani pe care o ai nu cred ca ai un tel bine definit in viata apai sa il mai ai comun :] .
Pas la intrebarea cu importanta relatiei in acest moment al vietii tale .
Pe ce plan o voi aseza ? Raspuns: depinde ce vrei sa asezi ....
Marea majoritate a oamenilor vor o relatie de durata acum depinde si de caracter ca iti garantez ca daca din prima seara vrea sa faca sex cu tine SIGUR vrea o relatie de durata :]] .
Daca esti pregatita ? pai tu ar trebui sa stii :] eu zic ca nu :P :] .

Deya` spunea...

Dragul meu , pe acest blog eu nu vb de mine , ci vorbesc in general despre fete,femei..dupa cum e si numele blog`ului . Si apoi nu ai tu de unde sti daca sunt sau nu pregatita pentru o noua relatie :) Tu nu stii exact ce iti doresti tu,apoi ce vreau eu :) Si legat de "daca din prima seara vrea sa faca sex cu tine SIGUR vrea o relatie de durata :]]" daca o persoana gandeste asha..asta nu inseamna k toti is la fel.Mai sunt si pers care doresc ceva mai mult decat sex intr`o relatie.Acest gen de baieti se gasesc mai greu,dar EXISTA . :P

Anonim spunea...

Intrebarea e Dey daca iti mai trebuie relatie serioasa:)) iti mai bati capul cu asa ceva sau te bucuri de viata pana cand o veni ziua sa te legi iar la cap,si atunci poate de tot?:)

Deya` spunea...

@Anonim Acum depinde si de relatzie si de persoana pe care o alegi pentru a forma un cuplu .Daca vezi ca se merita incerci,daca nu mai bine ramai singur :]

Anonim spunea...

...o noua relatie..o noua viata...de ce nu?..mereu trebuie sa fii 'open mind'...nu e ceva rau in a cunoaste noi persoane..a experimenta noi sentimente si sa ai parte de noi 'aventuri'...sunt tanara si imi permit sa am parte de tot ce e mai bun...si in acelsi timp si sa ofer ce am mai bun pentru persoane care merita...nu e nicio tragedie atunci cand te desparti de cineva..inseamna ca nu ai fost valorificata si apreciata...viata merge inainte..!..

in acest moment .da sunt implicata intr`o noua relatie...cu un inceput promitator..cu o persoana ce merita toata atentia mea..teluri comune,intelegere atentie si afectiune...dar in primul rand respect..asta am cautat si am gasit la dansul..:)..

si daca n`o sa fie bine nici asa..am sa caut in continuare..am tot dreptul sa fiu fericita si ce e al meu e pus deoparte..;)..!

Deya` spunea...

Corect ! Nu trebuie sa stai niciodata sa te rogi de partener/a sa incerce sa te respecte,sa te iubeasca ... daca astea nu le simte singur/a fara sa i le zici tu,atunci trebuie sa iti pui un semn de intrebare si sa vezi exact daca se merita sa mai ramai langa acea persoana sau daca e timpul sa lasi pe altcineva sa te iubeasca asa cum esti tu,cu bune si cu rele.Cele mai importante lucruri intr`o relatie,dupa parerea mea sunt :IUBIREA si RESPECTUL.Restul vine de la sine...Mult noroc in noua relatie Jully !

Anonim spunea...

...intr'adevar...nu trebuie sa facem o tragedie dintr-o despartire...asta daca am sti cand sa ne oprim...pentru nu a fi o pierdere de vreme....dar...dupa cum stiti...atunci...cand te desparti....de cineva...sau cineva "de tine"...apare orgoliul...sau mai bine spus prostia...momente in care incepi sa primesthi fel si fel di injurii....sau mai precis..."tzelul" persoanei cat a fost alaturi de tine...si fraze de genu:"dar tu nu ti-ai dat seama ca..." sau "tu nu ai vazut ca EU..."....aici persoana isi da "mitocania" pe fatza pentru ca de abia dupa ce s-a despartit a vazut ce a pierdut....si ca sa nu cada de fraier/a ...incearca sa arate ca nu ii pasa si nu i-a pasat de nimik...asa ca: fiti diplomati si nu faceti reprosuri sau sa vad dati rotunzi ca nu va pare rau de nimik...Mult respect...rabdare..si intelegere intr-o noua relatie...:*:*:*

Anonim spunea...

...iar tu Jully...daca ai spus aici de relatia ta...de prietenul tau... inseamna ca, chiar iti doresti ce ai scris acolo...si e asa cum spui...EU nu pot decat sa fiu de acord cu tine...si sper sa fie BINE...si sa "FII" fericita...

P.S: Yeah you and me we can ride on a star
If you stay with me, girl,
We can rule the world
Yeah you and me we can light up the sky
If you stay by me side
We can rule the world

Anonim spunea...

SA FIM FERICITI!..;))..:*

Anonim spunea...

Intotdeauna dupa ce termini o relatie si mai ales de durata,si in care au fost sentimente si momente placute...ramai cu niste amintiri,care uneori te dor chiar daca nu vrei.Si atunci zici ca nu vei mai iubi niciodata,sau ca nu iti mai trebuie nici o relatie in viitorul apropiat.Dar nu se stie niciodata cand vei da peste o persoana care sa iti placa si sa iti doresti sa fii cu ea,o pers alaturi de care ti se pare ca timpul trece mai usor,si care alina durerile din trecut.Nu poti spune ca nu o sa ma indragostesc de x sau y,ptr ca inimii nu`i poti porunci(am vb ca un filozof):) dar asha e.Cand ti-e sa incepi sa te indragostesti nu ai ce face.Vorbesc din experienta:P Am iubit,m-am despartit,iar acum cred ca incep sa iubesc iar :D astept numai sa ma accepte pers resp:) Deci,ce zici?:) Te pup.
Dragutz blog,astept noi subiecte .

Deya` spunea...

@Alex ;)) Corect ! Nu poti alege de cine sa te indragostesti,dar,in schimb daca simti ca acest lucru se intampla si crezi nu esti pregatit ptr asta,poti sa o lasi mai moale cu acea pers,sa eviti orice contact cu ea/el..si asha poate iti mai trece,vb aia ..ochii care nu se vad se uita:)
O sa te anunt cand voi mai scrie ceva,acum nu am destula inspiratie.Iar restu`..mai vb :)

Anonim spunea...

Hopa :) Ce declaratie cu subinteles ai primit :) Lasa Deya ca stii la ce is bune relatiile serioase..la nimic:) Toti barbatii is niste c..v.ri :)

Deya` spunea...

Stim stim povestea :)

Anonim spunea...

aceasta tema suna ca "lovitura sub centura" :D

Deya` spunea...

Dc zici asta Anonim? :)

Anonim spunea...

instinct de burlac :D e gresit?

Deya` spunea...

;)) Fiecare e liber sa creada ce vrea :D

Trimiteți un comentariu