vineri, 7 noiembrie 2008

Toantele NU merg in RAI !

Cele mai multe femei cand sunt indragostite,de frica sa nu isi piarda partenerul,le accepta acestora orice.Ce e drept,sunt si femei care isi impun punctul de vedere si spun mereu ce au pe suflet,dar sunt si care tin in ele,nu spun niciodata ce simt si nu se exprima in fata partenerului de frica sa nu se ajunga la despartire.Cum zicea cineva:"cine iti stie toate slabiciunile are control asupra ta...“ De asta decat sa iti exteriorizezi slabiciunile in fata lui,mai bine ti le transformi in dorinte si incerca sa devii mai puternica si sa ai curajul sa spui ce te doare asa cum si barbatii au pretentia de a tine cont de nevoile lor .

Eu personal nu sunt de acord cu acest gen de fete si sunt de parere ca daca partenerul te iubeste cu adevarat o sa incerce sa se schimbe pentru tine si nicidecum nu o sa lase sa se ajunga la despartire dintr`un astfel de motiv...Cunosc persoane care nu au indraznit sa le reproseze partenerilor lipsa de atentie si acum regreta enorm caci pana la urma s-a intamplat inevitabilul.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Barbatii sunt ca un tren. Ei se indreapta intr-o directie precisa. Alegerea unui barbat pentru a ramane cu el este ca si cum te-ai urca intr-un tren. Vrei nu vrei, vei sfarsi prin a te indrepta in directia in care se indreapta el, din punct de vedere spiritual si sexual. Singura alternativa care iti ramane este sa te dai jos din tren. Nu-i poti schimba directia barbatului fara a-ti pierde increderea in capacitatea lui de a te conduce

Deya` spunea...

Mai exista o varianta,sa faci cumva sa deraieze trenul de pe sine :] si de acolo va luati de mana si va indreptati spre un loc ales de amandoi :P

Anonim spunea...

Poi noi femeile incercam sa facem orice sa mearga bine relatia,pe cand cei mai multi "zmei" isi cauta repede alinare in alta parte si gata :)

Trimiteți un comentariu