luni, 6 aprilie 2009

FEMEILE ce vor de la BARBATI ?!

Sunt miliarde de femei, miliarde de personalitati, fiecare cu dorintele si principiile sale, asa ca sa oferi un singur raspuns la o intrebare ce are miliarde de raspunsuri este un pic cam dificil. Dar am putea schita cateva idei principale in functie de diferite caractere si experiente traite in general.
1. In prima categorie sunt femeile ce isi doresc sa fie iubite, apreciate, nu vor decat sa aiba langa ele un barbat care le iubeste.
2. In a doua categorie avem femeile ce isi doresc barbati puternici financiar pentru a le satisface nevoile.
3. In a treia categorie intalnim persoanele carora le place sa se joace cu sentimentele barbatilor care le adora, deoarece simt ca detin aceasta putere in mainile lor.
4. In a patra categorie intalnim femeile care vor un barbat pe care il pot controla, care sa le face totul pe plac atunci cand vor.
5. In a cincea categorie avem femeile care vor un barbat puternic care stie cum sa reactioneze, ce sa faca, cum sa faca, indiferent de situatie sa poata detine controlul.
6. Toate categoriile de mai sus puse la un loc.
Categoriile se pot insira la nesfarsit, deoarece fiecare femeie este diferita. Insa, in general, tot ce dorim de la un barbat este iubire, protectie, stabilitate. Vrem inima lui, sa o simtim cum bate in pieptul nostru, un barbat care stie sa-ti spuna NU cand trebuie si DA cand iti doresti asta. Un barbat care te asculta atunci cand tot ce vrei este sa-ti descarci sufletul ascunzandu-te in bratele sale fara sa astepti sfaturile lui ci doar saruturile lui.
In sfarsit, ne dorim un barbat care stie sa se descurce, caruia nu ii este frica sa iti spuna te iubesc in fata tuturor, dar care in acelasi timp nu iti ofera atat de mult incat sa simti ca il cunosti atat de bine incat nu mai ai ce descoperi. In final tot ce ne dorim este sa fim iubite, respectate, apreciate si toate astea sa ne fie si aratate nu doar spuse.

9 comentarii:

RaluCetu spunea...

Poi doar nu am sa umblu cu toti neterminatii :))

Anonim spunea...

da...ciudat mi se pare totusi faptul ca ...ne plac acesti barbati...si puternici,dar sensibili...si descurcareti,dar sa-i simtim si neajutorati ca na...instinctul nostru matern..sa nu sufere prea mult...ne place la inceput ceea ce vedem la ei.....si tot noi...in timp..incercam sa-i schimbam...ii inbracam cum ne place noua...le gatim ce credem ca le-ar placea sa manance...ii corectam cand spun ceva "anapoda"...si ajungem intr-un final"nefericit"sa le reprosam..."nu mai esti la fel ca la inceput"...ma tot intreb...cine greseste?...ce vrem de fapt?..stiu ca barbatul perfect nu exsista...interesant este ca ceea ce noi vrem de la ei...de multe ori nici noi nu stim...asa cum ai spus...vrem sa fim iubite...dar nu suta la suta...caci ne place si lupta de cucerire continua...oare ei ...gandesc la fel?...

Deya` spunea...

Numai ei stiu ce gandesc..dar uneori nici ei nu stiu ce isi doresc ;)) cum nici noi de altfel :D

A lu' Năstase spunea...

Vreti cam multe....

Deya` spunea...

Si ce e rau in asta? Voi nu vreti la fel? :)

Anonim spunea...

NU

Deya` spunea...

Oare ?!

Cine sunt eu?! spunea...

desi am doar 17 ani.. de curand impliniti;)hihi

ce vreau eu de la un baiat/barbat este sa fie langa mine ori de cate ori am nevoie de el, ori de cate ori simt nevoia sa-l imbratisez, sa-l sarut,
vreau sa fie serios, dar si glumet , sa stie cum sa se comporte cu mine, infine... sa fie un barbat adevarat!dar cred ca deja cer prea mult:|

Deya` spunea...

Si eu zic la fel :)) Oricum e posibil sa intalnesti si acest baiat , dar ceva mai greu :)

Trimiteți un comentariu