vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson a suferit un stop cardiac si a murit


Michael Jackson, in varsta de 50 de ani, a suferit un stop cardiac si a fost transportat de urgenta la spitalul UCLA din Los Angeles, aflat la doar cinci minute de locuinta sa, unde a murit anunta mai multe surse.

Dumnezeu sa`l odihneasca in pace !

14 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sa-l ierte.

Unknown spunea...

Dumnezeu sa-l odihneasca!..

romania inedit spunea...

Da de ce sa-l odihneasca ?
Daca lui Michael ii placea odihna , se odihnea la puscarie , pentru ca daca nu avea bani , acolo era si acuma , si traia pe banii contribuabililor !

Deya` spunea...

Asta e...Oricum nimic nu e mai dureros decat moartea unei persoane,indiferent cat de"bun" sau "rau" a fost ...

Anonim spunea...

prin traducerea unora "MOARTEA" ar fi un "sfarsit"...altii o vad ca fiind un "inceput"
ENIGMA cred ca va fi dezlegata de fiecare !!!

Deya` spunea...

Exact .

Chello spunea...

eu zic ca nu el a murit ci sosia lui pentru a scapa de datorii si altele , el probabil e pe vreo insula privata a lui ... stand la soare uitandu-se la TV ce tamtam s-a facut in urma mortii lui . Aveam enorm de multe datorii si toate concertele pe care trebuia sa le sustina au facuta plata inainte deci ? :]

Deya` spunea...

Nu poti face o astfel de afirmatie fara sa fii sigura de ea. Oricum,nu e exclusa nici varianta ta :) Nu ma mai mira nimic in ziua de azi...

Anonim spunea...

nu cred ca si-ar fi inscenat moartea atata timp cat urma sa faca cele 50 de concerte chiar pt a se achita de datorii!!oricum eu zic ca ar trebui sa il pretuim pt muzica ce facea,cu care multe generatii au crescut...pt ca a fost ,e si va fi THE KING OF THE POP!!!!!

Catalin spunea...

Ii cadea nasul in batista cand era mai frig afara. Era terminat "regele". Sa fim seriosi. Baga morfina in el ca sa suporte durerile si sa reziste. Era un cadavru viu. E mort, e pe "insula" de dincolo. Adevarul este ca a fost, este si va fi in continuare cel mai bun. Pacat ca a murit!

Deya` spunea...

Eh ce-a fost si ce-a facut acum nu stiu cat mai conteaza.Fiecare cu greselile lui sa spunem...Oricum numai este printre noi :| Odihneasca`se`n pace !

Anonim spunea...

da chiar asa !!
decat sa pierdem timpu cu vorbe n vant, mai bine un pahar de vin sa turnam n gat !!

Deya` spunea...

:))

Anonim spunea...

sa inchinam atunci paharul!!

Trimiteți un comentariu