marți, 1 martie 2011

SEMNIFICATIA ZILEI DE NASTERE


spuneti-ne in ce zi v-ati nascut ca sa va spunem cine sunteti!

de la 1 la 31
fiecare zi din luna
ascunde secrete

orice cifra are semnificatia ei
orice numar are vibratia lui
care ne influenteaza in mod subtil

in aceasta sectiune aveti informatii disponibile care va vor ajuta sa intelegeti exact structura fiecarei zodii, in functie de ziua dumneavoastra de nastere


lasa-ne ziua ta de nastere
(ex: 01.octombrie)
iar noi dezvaluim caracteristicile ei


va asteptam cu drag

37 comentarii:

Anonim spunea...

11 0ctombrie

Anonim spunea...

4 martie

ADAM spunea...

pentru cei nascuti pe 11 OCTOMBRIE - ZIUA ODIHNEI PLACUTE

Acestia au o imaginatie vie care da nastere la agitatie. Ei doresc sa fie in centrul actiunii si simt ca trebuie sa joace un rol social important. Totusi, natura lor senzuala si iubitoare de placere ii tine adesea pe loc. Sa isi gaseasca locul in lume este extrem de important pentru ei deoarece problemele abunda in acitivitatea profesionala a nativilor zilei de 11 octombrie. De fapt, este posibil ca ei sa fie nevoiti sa-si schimbe locul de munca cu regularitate pana ce isi vor gasi ocupatia pentru care sunt potriviti.

Indiferent de cariera pe care si-au ales-o, punctul forte al celor nascuti astazi este implicarea sociala, deoarece ei sunt extrem de inversunati impotriva stilului de viata izolat. Soarta lor este legata in mod intim cu cea a semenilor lor, atat de mult incat ei pot juca foarte bine rolul de reprezentanti personali sau ai grupului.

Nativii zilei de 11 octombrie pot fi prea amabili si prea toleranti. O parte din indecizia lor privitoare la cariera, sau din tendinta de a se stabiliza indiferent de ce se intampla sa apara la oriziont este ambitia intensa si bine directionata cu care sunt inzestrati. Deoarece nu prea agreeaza complicatiile, ei pot evita sa infrunte anumite provocari. Fiind in esenta destul de comozi si fericiti, ei vor dezvolta un stil de viata in care ei isi pot imparti foarte usor atentia intre cariera, viata sentimentala, afacerile familiei, alte forme de relaxare si amuzament.

Nativilor zilei de 11octombrie le place sa lucreze cu altii si sa faca parte dintr-o echipa. Personalitatea lor placuta le faciliteaza miscarea libera de la un nivel social si profesional la urmatorul. Ei au un mod anume de a se simti ca acasa in oricare din nivelele sociale, mai elevate sau mai comune. Cei ce au beneficiat de avantajele bogatiei sau educatiei rareori vor fi snobi.

Nativii zilei de 11 octombrie nu trebuie sa-si permita sa li se impuna sau sa fie manipulati de tipi mai intensi si mai bine orientati care stiu ce vor si care vor face tot posibilul pentru a obtine un anumit lucru. Evident, cei nascuti astazi vor acorda prietenilor si chiar cunostintelor o a doua (sau a treia) sansa cand vor incalca aceste reguli. Persoanele nascute pe 11 octombrie ar trebui poate sa-si examineze motivele in acest sens: daca vor face acest lucru dintr-o pozitie de conducere, un astfel de comportament permisiv poate fi nu numai sanatos, ci chiar un indicator de dezvoltare spirituala. Pe de alta parte, daca exista porniri masochiste, ei trebuie sa faca neaparat schimbari.

Cand nativii zilei de 11 octombrie sunt cu adevarat satisfacuti cu ceea ce au, ei experimenteaza un fel de extaz necunoscut majoritatii oamenilor. Neavand probleme mari cu acceptarea, totusi, nu se poate garanta ca alte domenii ale vietii lor spirituale sunt atat de bine dezvoltate. Asadar, ei trebuie sa insumeze energiile necesare pentru intelegerea de sine si evolutia personala, sau vor stagna cu siguranta.

SFATURI: Fereste-te de satisfactia exagerata de sine. Forteaza-te un pic mai mult. Evitand problemele nu inseamna neaparat ca trebuie sa eviti si provocarile. Cauta sa avansezi pe zi ce trece. Dorinta face parte din viata. Stai cu ochii pe stele si fii cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE: Fermecator/Permisiv/Sigur
PUNCTE SLABE: Multumit de sine/Pasiv/Singuratic

ADAM spunea...

pentru cei nascuti pe 4 MARTIE - ZIUA IZOLARII CREATIVE

Aceste persoane pot trai si munci izolati de lumea exterioara. Desi multi dintre nativi nu aleg in mod constient izolarea, se dovedeste adesea ca este o tendinta inevitabila in viata lor. Astfel, se trezesc mereu rupti de societate sau de mediu, fie la nivel fizic, emotional sau spiritual.

Oricum, pentru nativii acestei zile singuratatea reprezinta o sansa de a fi productivi. Chiar si atunci cand sunt invitati sa iasa si sa se distreze vor alege sa stea acasa - nu din frica sau negativism, ci pur si simplu pentru ca ei cred ca se vor simti mai bine asa. Indivizii mai evoluati sau mai creativi nascuti in aceasta zi considera ca izolarea lor relativa este esentiala pentru a-si face cat mai bine treaba. Puterea lor de concentrare este de obicei excelenta, se simt bine cu ei insisi si nu au sentimente de anxietate atunci cand raman singuri.

Din punct de vedere social, cei nascuti in aceasta zi prefera in general compania unui numar redus de prieteni apropiati in locul unui numar mare de cunostinte superficiale. Intimitatea are un inteles special pentru nativii zilei de 4 martie si au tendinta de a o cauta atat in relatiile lor, cat si mediul inconjurator. Cei nascuti in aceasta zi se simt bine in spatii modeste si sigure in care sunt inconjurati de obiectele la care tin cel mai mult. Atunci cand se afla in spatii deschise sau pline de oameni se pot simti in nesiguranta.

Nativii actioneaza in mod natural atunci cand doresc sa intemeieze un camin sau sa initieze o afacere. Au un simt aparte pentru ceea ce este confortabil, simplu si elegant. Acest lucru se datoreaza si faptului ca nevoile lor materiale tind sa fie modeste si nu sunt deosebit de impresionati de lux.

Persoanele nascute pe data de 4 martie obtin mari satisfactii atunci cand impartasesc rezultatele muncii lor cu alti oameni chiar daca nu ii cunosc. Daca afla ca cineva i-a apreciat, se bucura mai mult decat daca si-ar intalni admiratorul fata in fata. Acest lucru poate fi uneori stanjenitor. Timiditatea nativilor zilei de 4 martie este o calitate deosebita, dar ei ar trebui sa invete de asemenea sa fie mai agresivi atunci cand doresc sa-si sustina punctul de vedere.

SFATURI: Fa un efort ca sa intri mai mult in contact cu oamenii. Nu te folosi de singuratate pentru a evada. Pastreaza legatura cu ceilalti.

PUNCTE FORTE: Retras/Apropiat/Autonom
PUNCTE SLABE: Temator/Timid/Necomunicativ

Anonim spunea...

va rog frumos pentru 22.octombrie (balantza)

ADAM spunea...

pentru cei nascuti in zodia balantei pe 22 OCTOMBRIE - ZIUA ISPITEI

Viata nativilor acestei zile este afectata de orice latura a tentatiei, atractiei, magnetismului sau seductiei. De cele mai multe ori, ei insisi sunt cei care dau nastere unor astfel de sentimente, dar le pot cadea prada in acelasi timp. In orice caz, va avea loc o criza atunci cand o persoana nascuta in aceasta zi va fi implicata intr-o situatie romantica. Acest moment va fi destul de dificil pentru toti cei implicati. Nativii sunt capabili sa dea nastere unor extraordinare resentimente si stari de gelozie. Sunt foarte puternici din punct de vedere emotional. De cele mai multe ori, prezenta lor va afecta individualitatea celorlalti. Cei nascuti in aceasta zi isi controleaza foarte bine emotiile. Daca isi propun, vor putea manipula sentimentele celorlati cu mare dexteritate si pricepere. Fapul ca sunt o amenintare pentru orice relatie nu este in totalitate adevarat.

Unii dintre nativi ascund o latura salbatica sub o atitudine distanta sau modesta. Aceste sentimente ascunse vor fi dezvaluite foarte rar si numai prietenilor apropiati. Cei nascuti in aceasta zi nu sunt foarte priceputi sa isi arate emotiile, dar au talentul de a le descoperi pe ale celorlalti. Puterea lor de a influenta este foarte mare. Uneori este suficient sa intre intr-o incapere pentru a schimba starea de spirit a celor care se afla acolo. Desigur, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa fie foarte atenti atunci cand isi exercita aceste puteri. Nu este nevoie sa fie precauti doar de dragul celorlalti. Comportamentul lor poate avea si consecinte nedorite, care in cele din urma s-ar putea sa ii afecteze chiar si pe ei. In general, posibilitatea ca nativii sa raneasca este mai mare decat posibilitatea de a fi raniti. Au un mod anume de a se proteja, dar nu vor avea intotdeauna o atitudine agresiva sau defensiva. Vor reusi sa evite suferinta fiind mai decenti, mai moderati si mai responsabili decat persoana care se afla langa ei. Daca o relatie se va sfarsi, ei vor fi cei carora li se va simti lipsa. In plus, in mod sigur ei vor fi cei care vor avea constiinta impacata.

Cei mai multi dintre nativii acestei zile au o latura rebela a caracterului. De obicei, in tinerete isi vor exprima orice atitudine de acest tip. Dupa aceasta perioada, se vor regasi in categoria conservatoare a societatii (mai ales in jurul varstei de 40 de ani) si probabil se vor intreba cum au ajuns in aceasta situatie.

Perechea potrivita pentru acesti nativi va fi o persoana foarte echilibrata si capabila sa raspunda sau sa evite vibratiile seducatoare pe care le vor raspandi. Probabil ca in fata unor astfel de indivizi, cei nascuti in aceasta zi isi vor lasa jos garda emotionala. Este foarte important ca nativii sa invete cum sa foloseasca puterea de seductie, atat a lor cat si a celorlalti. Astfel, vor putea gasi fericirea printr-o iubire sincera si neconditionata.

SFATURI: Nu abuza de puterea ta de a influenta. Incearca sa fii chibzuit si bun. Arata ca ai sentimente. Nu trebuie neaparat sa fii tu cel care detine controlul asupra situatiei.

PUNCTE FORTE: Magnetic/Fermecator/Entuziast

PUNCTE SLABE: Neechilibrat/Dominant/Diversionist

Deya` spunea...

Adame ia zi si ptr mine :)) 15 OCTOMBRIE daca tot domina balantele pe acest blog :))

ADAM spunea...

stimata colega cu cea mai mare placere :D
asadar analizam pentru o balanta nascuta pe 15 OCTOMBRIE

Aceste persoane au pretentia de suprematie in orice sfera in care activeaza, fie ca este vorba de familie, cercul social sau societate in general. Ele pot fi jucatori dominanti in marea drama a vietii, dar in acelasi timp pot juca un rol important in calitate de comentatori sau autoritati in domeniul pe care l-au ales. Cei nascuti astazi sunt capabili sa-si exercite magnetismul personal puternic asupra celorlalti in mod direct sau prin intermediul muncii lor. Cei fermecati de catre nativii zilei de 15 octombrie vor fi dornici sa auda orice au de spus acestia. Acest lucru plaseaza o mare responsabilitate pe umerii nativilor zilei de 15 octombrie. Ei trebuie sa aiba grija sa nu ii insele sau sa nu abuzeze de puterea lor pentru a-si atinge obiectivele egoiste.

Conducerea pe care nativii acestei zile o exercita este destul de neobisnuita. Nefiind niste cruciati in adevaratul sens al cuvantului, ei vor contribui mai degraba prin evalurea unei situatii date sau demonstrabd prin exemplul personal, decat prin administrarea detaliilor unei actiuni. Anumite persoane nascute pe 15 octombrie vor fi buni parteneri si colaboratori, dar cel mai adesea nu vor reusi acest lucru. Cei nascuti astazi prefera sa lucreze singuri sau ca un membru autonom al unei echipe, in special pentru ca trebuie sa aiba libertate de miscare, de explorare pe cont propriu.

Nativii zilei de 15 octombrie pot fi figuri extrem de controversate, capabile sa-i starneasca si sa-i agite pe ceilalti. Acest lucru se intampla in principal deoarece ei atrag destul de des atentia prin faptul ca spun deschis ceea ce gandesc, chiar cu multa franchete. Ei trebuie sa se fereasca de atragerea antagonismului si vibratiilor negative din partea celor pe care ii cunosc, chiar daca nu sunt persoane prea importante pentru ei. Acumularea acestui negativism le poate provoca acestora un stres enorm si este posibil chiar sa ii aduca in situatia periculoasa de a face o cadere nervoasa. Fiinte sociabile, cei nascuti astazi nu agreeaza ideea de a fi singuri pentru mult timp. Astfel, daca vor fi obligati sa fuga de societate sau sa se ascunda, ei vor resimti acest lucru ca pe o expulzare sau un exil.

Latura socanta a nativilor zilei de 15 octombrie le poate conferi diverse titluri: senzationalisti, insetati de atentie, vanatori de publicitate sau egoisti. Insa, talentele indivizilor mai evoluati nascuti astazi sunt atat de marete si cunostintele lor atat de temeinice incat ei pot evita asemenea acuzatii sau le pot ridiculiza. Indivizii mai putin evoluati nascuti pe 15 octombrie pot parea superficiali.

Chiar daca nativii zilei de 15 octombrie au castigat un mare respect din partea rivalilor, prietenilor si asociatilor lor, ei vor fi tentati in continuare sa se umfle in pene. Ei trebuie sa cultive o doza de calm si un aer de modestie care le va garanta mai multa atentie decat orice postura dramatica din lume. Trebuie sa se straduiasca sa devina mai placuti, mai stilati. Epuizandu-si puterile de seductie, nativii zilei de 15 octombrie vor descoperi ca cea mai buna cale de a crea o legatura cu ceilalti este acordarea sprijinului pentru obtinerea succesului. Cei nascuti astazi trebuie sa se fereasca in mod constant de acordarea increderii exagerate, inselatoriei, abuzului, in general, chiar punerea lor mai presus de legile pamantului, deoarece oricare dintre acestea ii poate duce la distrugere.

SFATURI: Calmeaza-te. Actiunile tale curajoase pot atrage reactii negative. Asculta-i si pe ceilalti, in special pe adversari si vezi ce au acestia de spus. Nu poti proceda intotdeauna asa cum vrei tu. Compromisul are si el rolul lui.

PUNCTE FORTE: Magnetic/Cunoscator/Provocator
PUNCTE SLABE: Exibitionist/Neechilibrat/Arogant

Deya` spunea...

Grazzie cole' :))

Valentin spunea...

13 decembrie

ADAM spunea...

stimate domn "sagetator" (valentin)
pentru persoanele nascute pe 13 DECEMBRIE - ZIUA MESERIEI EXIGENTE

Aceste persoane au simtul lucrurilor in perspectiva si al detaliilor. Sarguinciosi la locul de munca, ei lucreaza incet, cu grija, cu precizie - fara sa piarda din vedere scopurile lor pe termen lung. Astfel, ei pot combina calitati de extindere sau de limitare a personalitatii lor, sporindu-si in acest fel sansele de reusita. Oricum, risca foarte mult sa ramana impotmoliti intr-o examinarea prea minutioasa a problemei pe care o trateaza, devenind prea precauti sau suspiciosi, poate chiar sa se simta cicaliti sau sa renunte, toate acestea din cauza descurajarii. Astfel, ambitiile lor expansive pot fi un fel de povara daca li se pare ca nu exista speranta sa atinga teluri indepartate sau prea inalte pentru o perioada de timp rezonabila.

Din fericire, persoanele nascute pe 13 decembrie sunt de obicei de cursa lunga. Desi s-ar putea sa treaca prin momente de descurajare, chiar de depresie pentru putin timp, ei recunosc ca nimic din ceea ce este cu adevarat valoros nu poate fi realizat peste noapte. De fapt, ei sunt de obicei deosebit de suspiciosi cand vine vorba de metode mai usoare, de planuri de accelerare, de scheme de imbogatire grabnica si altele asemenea. Si totusi, desi dispretuiesc superficialitatea, pot avea probleme in a ajunge la ceea ce e mai profund in ei. Uneori, prinsi in plasa complicatiilor profesionale personale, s-ar putea sa duca lipsa de spatiul necesar pentru a putea respira pentru a merge mai departe si a gasi intelesul vietii lor.

Nativii zilei de 13 decembrie sunt niste psihologi aparte, fascinati de motivatiile puternice ale membrilor familiei, ale prietenilor si colegilor. Adesea afiseaza un fin simt al ironiei in legatura cu conditia umana (inclusiv propriile lor greseli si slabiciuni) si pot vedea prin fatadele personalitatii si prin mecanismele de aparare de toate tipurile. Se pot vedea pe ei insisi ca detectivi in marele mister al vietii. Altii s-ar putea sa nu aprecieze intotdeauna perceptivitatea lor si intr-adevar cei nascuti in 13 decembrie trebuie sa invete sa respecte caracterul privat retragandu-si din cand in cand antenele.

Pentru cei nascuti la aceasta data, talentele pentru meserii sunt mai rar exprimate in realizarea efectiva de obiecte fizice si mai des in conceperea, planificarea si executia cu gratie a proiectelor. Persoanele nascute pe 13 decembrie pot avea un mare succes atata vreme cat nu trateaza mijloacele ca scopuri in sine.

Cei nascuti in data de 13 decembrie pot da dovada de unele tendinte trecatoare si particularitati personale care stau in calea muncii lor si le creeaza dificultati in relatiile interpersonale si de familie. Ei sunt mai in largul lor atunci cand isi permit sa faca ocazional un compromis de dragul armoniei si astfel sa usureze putin lucrurile pentru cei cu care lucreaza sau traiesc. Mai presus de toate trebuie sa evite sa ii enerveze pe cei din jur printr-o atitudine prea mofturoasa sau exigenta.

SFATURI: Nu te lasa prins in capcana propriilor tale lucrari. Exista un punct in care prea multa finisare devine pura uzura. Fii mai permisiv si cu slabiciunile celorlalti. Nu esti singurul care solicita libertate.

PUNCTE FORTE: Atent/Perceptiv/Meditativ
PUNCTE SLABE: Deranjant/Iritat/Mofturos

Mada spunea...

20 septembrie :D

uKa spunea...

14 noiembrie(scorpion)

ADAM spunea...

pentru Mada, o "fecioara" nascuta pe 20 SEPTEMBRIE in ZIUA CONDUCATORULUI

Aceste persoane sunt convinse ca au putereaa de a face fata oricarei situatii. Sunt foarte preocupate de interesele grupului din care fac parte. Vor face aproape orice pentru a asigura o evolutie armonioasa a proiectelor in care sunt implicate. Pentru unele femei nascute pe data de 20 septembrie acest lucru poate insemna dedicatie fata de familie si fata de prinicipiile casnice. Alte femei pot fi adeptele concentrarii asupra organzarii sociale sau a afacerilor in care sunt implicate. Barbatii obisnuiesc sa se asigure ca lucrurile merg bine si ca ofera o educatie buna familiei lor. In viata zilnica ofera sfaturi foarte bune asociatilor si prietenilor. Atat femeile cat si barbatii nascuti in aceasta zi stiu cum sa conduca o afacere din punct de vedere financiar si cum sa obtina succesul in acest domeniu. Sunt adepti ai investitiilor inteligente (mai ales atunci cand este vorba de aspectul casei lor, fata de care au o mare admiratie) si stiu sa castige bani.

Atunci cand lucrurile merg prost, persoanele nascute pe data de 20 septembrie au mare incredere in capacitatea lor de a repara si de a vindeca. Pentru nativi a vindeca poate insemna orice, incepand cu impacarea celor ceartati si terminand cu ajutorul oferit celor pe care ii iubesc. De asemenea, ajutorul poate varia incepand de la o rugaciune si terminand cu metodele traditionale sau cu masajul. Totusi, nativii nu trebuie sa exgereze in aceasta privinta sau sa isi supraevalueze puterile. Aceasta atitudine poate avea consecinte grave nu numai pentru ei insisi ci si pentru cei apropiati lor.

De obicei, nativii acestei zile au opinii solide si intelepte, dar ar trebui sa evite sa aiba incredere nemarginita in abilitatea de a vedea adevarul in orice situatie. Este foarte important sa realizeze daca au capacitatea de a recunoaste atunci cand au gresit si de a repara respectivele greseli prin metode proprii. Unii dintre nativii zilei de 20 septembrie sunt capabili sa invete din propriile greseli (deseori chiar foarte mari) si sa inceapa totul de la capat. Persoanele care sunt capabile sa actioneze in acest fel vor evolua foarte mult si se vor maturiza. Persoanele care nu au aceasta putere sunt predispuse sa se confrunte cu tot felul de dificultati, de cele mai multe ori provocate chiar de ele. Nu sunt constiente ca sunt prea hotarate in privinta corectitudinii rationamentului lor. Intr-un final, vor fi nevoite sa recunoasca ca au trait o existenta plina de fals si de iluzii.

De multe ori, persoanele nascute pe data de 20 septembrie permit emotiilor sa le intunece si sa le influenteze gandirea, mai ales in dragoste. Animati de pasiunea pentru o anume persoana, nativii pot fi destul de caustici. In cele din urma, vor provoca multa suferinta tuturor celor implicati. In cazul in care cei nascuti in aceasta zi vor reusi sa se stapaneasca si sa fie rabdatori vor avea foarte mult de castigat. Cei mai potriviti sa le fie prieteni sunt oamenii care le impartasesc pasiunile si cu care pot lucra in acelasi domeniu. Nu este un lucru neobisnuit ca nativii sa devina parteneri cu prietenii lor. In acest fel, vor avea parte de succes in afaceri, in proiectele pe care le intreprind si chiar in domeniul artistic.

SFATURI: Invata din propriile greseli. Examineaza rezultatele si metodele prin care poti obtine aceste rezultate. Daca este necesar, nu ezita sa iti schimbi orientarea. Incearca sa iti stapanesti emotiile. Trebuie sa pretuiesti mai mult rabdarea.

PUNCTE FORTE: Organizat/Cu spirit de observatie/Abil
PUNCTE SLABE: Prea increzator/Prea emotiv/Increzut

ADAM spunea...

pentru un/o "scorpion/scorpie" :D nascut pe 14 NOIEMBRIE in ZIUA INVESTIGATORULUI

Sunt persoane care manifesta o dorinta aprinsa de a explora mediul lor inconjurator, pana la ultimul detaliu. Desi sunt extrem de curiosi in ceea ce priveste imprejurimile, in general, ei sunt si extrem de selectivi si au un punct de vedere bine definit. Ideile lor privitoare la responsabilitatea sociala, fie ca sunt conservatoare sau liberale, de obicei sunt perfect clare si foarte morale prin natura lor.

Nativii zilei de 14 noiembrie sunt adesea implicati in ghidarea vietilor celorlalti. Ei vad imediat domeniile care au nevoie de imbunatatire si eventualele deficite ale obiectivelor lor. Totusi, ei trebuie sa isi aminteasca ca, fara doar si poate, actioneaza din punctul lor de vedere si informatiile lor nu pot fi apreciate intotdeauna. Ei trebuie sa fie atenti la ceea ce spun cand este vorba de relatiile lor sentimentale. De asemenea, deoarece sunt atat de rapizi in recunoasterea punctelor forte si punctelor slabe intr-o situatie data, ei nu acorda celorlalti sansa de a descoperi pentru ei insisi.

Este un punct forte al naitivilor zilei de 14 noiembrie faptul ca nu au nevoie sa fie laudati prea tare pentru realizarile si abilitatile lor. Atat barbatii, cat si femeile nascuti astazi sunt capabili sa se dedice unei cauze si sa evite actiunile egoiste. Datorita unei astfel de independente, ei pot recunoaste foarte usor flatarile gratuite si pe cei care ascund adevaratele motive.

Nativii mai evoluati, fie ca sunt artisti, oameni de stiinta, lucratori in fabrica, oameni de afaceri, sau fie ca sunt implicati in furnizarea de servicii, intodeauna isi vor face temele in cadrul oricarui proiect in care sunt implicati. Ei vor face probe, vor face teste, vor examina obiectul studiului lor cu o exactitate minutioasa. Ei sunt atat cruzi, cat si cinstiti in testarea teoriilor lor si eliminarea acelor produse sau elemente care nu functioneaza cum trebuie. Astfel, obiectivitatea lor este bine pastrata.

Pentru ca nativii zilei de 14 noiembrie sunt foarte buni observatori al lumii exterioare, ar trebui sa dezvolte o mai mare abilitate in perceperea adevarurilor interioare, incluzand propria lor stare emotionala si spirituala. Un astfel de simt al intelegerii ii poate face mult mai eficienti atunci cand au de-a face cu problemele umaniste si sociale ce au impact asupra carierei si activitatii lor profesionale. Deoarece cei nascuti astazi au un punct de vedere bine defint in ceea ce priveste exercitarea eforturilor, ei vor investi foarte mult din ei insisi pentru realizarea obiectivelor lor. De asemenea, ei trebuie sa fie siguri ca urmeaza cursul potrivit inca de la inceput.

Este imperativ ca persoanele nascute pe data de 14 noiembrie sa isi fortifice integrarea in randul prietenilor, familiei si a societatii, in general. Exista si nativi ai acestei zile care nu isi vor usura povara preluata si le va placea sa fie mai fermi pentru a-si asigura succesul. Deoarece sunt adesea persoane ambitioase si puternice, ei simt nevoia sa ajunga la un consens si sa-si cultive abilitatile de a face compromisuri. Prin gasirea unei cai de mijloc si posibil prin moderarea propriilor tendinte extreme, ei pot fi extrem de eficienti si in final vor avea rezultate de durata.

SFATURI: Pastreaza sub control tendintele morale si critice. Invata sa ii lasi pe ceilalti in pace si sa le respecti valorile. Nu poti sa investighezi chiar tot, asa ca fii atent la intimitate.

PUNCTE FORTE: Implicat/Temeinic/Observator
PUNCTE SLABE: Autoritar/Extrem de critic/Bagacios

Dragosh spunea...

25 ianuarie

Anonim spunea...

9 martie(pesti)

ADAM spunea...

caracteristicile zilei de 25 IANUARIE - ZIUA DESTINULUI pentru persoanele din semnul varsatorului

Aceste persoane au parte de vieti dificile, dar interesante si pline de satisfactii. Deseori, norocul lor personal scade sau creste odata cu evolutia societatii. Nativii care doresc sa-si pastreze stabilitatea in perioadele grele trebuie sa-si dezvolte vointa. Deseori insa, sistemul nervos al nativilor nu face fata acestei incercari. Nativii par sa fie pedepsiti si rasplatiti de soarta in mod aleatoriu. Este important ca ei sa nu se transforme in victime si sa ramana dinamici si activi.

De cele mai multe ori, problemele nativilor sunt create sau inventate de ei insisi. Datorita tendintelor partii intunecate a personalitatii lor, atingerea echilibrului si a linistii interioare reprezinta o reusita importanta. Daca nativii pot invata sa mearga pe drumul drept, sa nu esueze dupa momentele de furtuna si sa mentina cursul, ei vor obtine succese remarcabile.

Nativii zilei de 25 ianuarie au adesea idealuri inalte si credinte puternice care le sunt testate de-a lungul timpului. Cei mai putin evoluati dintre nativi pot ceda in fata greutatilor si pot renunta la munca lor. Incercarile la care sunt supusi nativii sunt foarte eficiente in construirea unui caracter puternic. Aceasta mai ales in cazul in care nativii trec peste aceste incercari cu sufletul intact. Cei nascuti astazi par sa fie supusi in permanenta unei lupte pentru supravietuire.

Multi dintre nativi sunt binecuvantati cu talente remarcabile, iar unii dintre ei pot fi considerati chiar genii. Totusi, acest lucru nu ii ajuta la nivel personal. Relatiile lor interpersonale sunt adeseori la un nivel inalt, la fel ca si carierele si viata sociala. Anumiti nativi mai evoluati se ridica deasupra considerentelor personale si sociale, indreptandu-se mai mult spre cele universale. Fata luptele la care ii supune viata, satisfactiile obtinute nu ar fi la fel de mari.

O tema centrala in vietile nativilor este credinta contra vointei. Oare nativii ar trebui sa preia controlul propriilor destine sau ar trebui sa se predea si sa accepte ce li se ofera? Raspunsul poate nu va fi niciodata clar, dar in general trebuie mentinut un echilibru intre cele doua aspecte: acceptarea destinului si eforturile de a influenta circumstantele. Printr-o atenta observatie a semnelor, a avertismentelor, nativii pot fi pregatiti pentru oportunitatile care apar. Rabdarea si disciplina sunt cheia succesului.

SFATURI: Nu renunta niciodata. Constientizeaza ce se intampla, accepta adevarul, dar continua sa lupti pentru tine. Invata cand trebuie sa actionezi, cand trebuie sa te retragi sau sa nu faci nimic. Pastreaza-ti spiritul optimist si orienteaza-te spre viitor. Schimbarea poate fi prietena ta.

PUNCTE FORTE: Talentat/Interesant
PUNCTE SLABE: Invins/Instabil

Mada spunea...

:)) multumesc Adam

Radu spunea...

3 februarie...

ADAM spunea...

cu placere Mada :D

ADAM spunea...

pentru Radu, un varsator nascut pe 3 FEBRUARIE in ZIUA REALISMULUI INCITANT

Majoritatea celor nascuti in aceasta zi acorda o atentie deosebita detaliilor profesiei lor si apreciaza foarte mult latura tehnica. Ei dau dovada de talent in tot ceea ce intreprind, o usurinta incontestabila in abordarea materialelor si abilitatea de a lua lucrurile separat, de a le asambla si de a le face sa functioneze cum se cuvine. Nativii au si un simt fin al sincronizarii, de obicei alegand exact momentul oportun de a actiona in afaceri sau in dragoste. Acest domeniu din urma va fi tratat de acestia ca un “hobby”, ce capata atentie deplina pe o perioada nelimitata de timp.

Nativii acestei zile sunt foarte realisti in ceea ce priveste aptitudinile lor. Indiferent ca sunt sau nu originali, ei vor stapani fiecare aspect al meseriei lor. Punctualitatea nu este punctul lor forte. Ceilalti nu trebuie sa astepte ca acestia sa ajunga la timp. Nativii zilei de 3 februarie sunt rabdatori si perseverenti si faptul cel mai surprinzator este legat de abilitatile lor. Oricat de capabili ar fi, din punct de vedere emotional ei pot intampina probleme majore, mai ales atunci cand vor sa aiba relatii intime normale. Doar sugerarea acestui lucru ii va speria. Barbatii nascuti in aceasta zi, in mod special, pot fi etichetati drept “speriati de implicare”. Atat femeile, cat si barbatii nascuti pe 3 februarie solicita adesea situatii neconventionale extreme, cel mai frecvent in sfera sexuala.

In ceea ce priveste preocuparile realiste pe care le indrageste o persoana normala, nativii zilei de 3 februarie au o atitudine de genul “l-am obtinut usor, il pierd la fel de usor”. Daca situatia nu se rezolva, ei sunt capabili sa renunte la ea si sa mearga mai departe. In masura in care sunt implicati banii, ei par sa fie norocosi si chiar capabili sa colecteze bonusuri. Insa, in acelasi timp, este mult mai probabil ca ei sa piarda bani foarte repede, sau mai rau chiar, sa nu stie ce s-a intamplat cu ei, ca si cum le-au scapat printre degete. Majoritatea nativilor zilei de 3 februarie intampina dificultati in realizarea stabilitatii in vietile lor, insa cu un stil de viata flexibil ei isi pot asigura un fel siguranta. Adaptandu-se foarte rapid, nativii zilei de 3 februarie sunt mai putin amenintati decat majoritatea celorlalti atunci cand apar schimbari de situatie si chiar situatii nesigure.

Nativii ar trebui sa traiasca mai mult la un nivel profund, insa, rareori se intampla acest lucru. Sa aiba de-a face cu fapte, detalii, tehnici, sa afle ce este bun pentru ei si ce nu, sa incerce - intotdeauna sa incerce – o metoda provizorie sau gresita poate deveni un mod de viata. Intr-adevar, un partener intelegator cu o mare stabilitate si incredere in sine este necesar pentru a echilibra o asemenea personalitate pretentioasa din punct de vedere fizic si in acelasi timp estetic. Nativii zilei de 3 februarie care nu sunt sortiti sa isi urmeze drumul insotiti de asemenea indivizi de incredere, vor merge pe drumul lor linistiti, pretuindu-si libertatea.

SFATURI: Mentine-te pe pozitie. Incearca sa rezisti pana la sfarsitul actiunii si nu renunta atat de usor. Cateva reguli nu vor omori pe nimeni. Nu te inspaimanta in fata sentimentelor. Mai devreme sau mai tarziu toti trebuie sa ne asumam responsabilitati.

PUNCTE FORTE: Tehnic/Minutios/Perfectionist
PUNCTE SLABE: Neserios/Dificil din punct de vedere emotional/Decadent

ADAM spunea...

pentru acei anonimi pesti :D nascuti pe 9 MARTIE - ZIUA CALATORULUI IN SPATIU

Sunt indivizi abstracti si visatori, preocupati de examinarea si explorarea spatiului din jurul lor. Curiosi din fire, ei nu se multumesc pana nu ajung la miezul unui subiect sau al unei probleme. Nativii manifesta o repulsie pronuntata fata de orice forma de afectiune, autoritate sau condescendenta fata de alte persoane si au puterea de a ramane naturali in ce priveste modul de abordare a vietii. Din cauza idealismului lor extrem, ei sunt de partea celor aflati pe pozitii de subalterni si au tendinta de a fi protectori cu cei saraci si cu cei slabi. Sunt indivizi puternici cu un magnetism personal bine dezvoltat si cu o intuitie pe care se pot baza.

Nativii mai evoluati ai zilei de 9 martie se bazeaza foarte mult pe instinct. Desi nimeni nu poate nega puterea mintii lor, in multe cazuri ei aleg sa actioneze impotriva tuturor probabilitatilor, a logicii si a tot ce pare adevarat in favoarea a ceea ce le dicteaza al saselea simt (in special cand e vorba de relatii si hotarari de viata cruciale). Desi uneori sunt acuzati ca traiesc intr-o alta lume, cei nascuti in aceasta zi inteleg foarte bine mecanismul de functionare al vietii, dar sunt capabili in acelasi timp sa vada esenta si potentialul intr-o situatie data. Indiferent cum sunt catalogati, majoritatea nativilor au un punct de vedere mai elevat sau mai obiectiv decat orice persoana obisnuita. Astfel, ei pot da sfaturi valoroase, mai ales ca adesea ofera un punct de vedere pe care persoana respectiva nu l-a luat in considerare.

Persoanele nascute in ziua de 9 martie traiesc adesea un conflict intre latura lor stabila si educata si dorinta de a avea libertate, de a-si lasa mintea sa hoinareasca pe taramul viselor si al ideilor. Daca sunt prinsi intr-o pozitie de mare responsabilitate personala (familie, serviciu, pozitie sociala) s-ar putea simti frustrati. Datorita faptului ca nativii sunt persoane foarte capabile, ceilalti vor deveni in mare masura dependenti de ei. Astfel, trebuie sa aiba grija sa-si pastreze cateva portite prin care sa poata evada din cand in cand pentru a-si manifesta latura aventuriera si oarecum ciudata a personalitatii lor.

Nativii zilei de 9 martie sufera in general mari transformari de-a lungul vietii. Pentru ei este cat se poate de natural sa se mute dintr-un serviciu in altul, dintr-un loc in altul, sa treaca de la o relatie la alta deoarece le place varietatea si sunt precauti cand este vorba de angajamente.

Oamenii nascuti in aceasta zi care nu au ajuns sa se cunoasca in profunzime sunt adesea surprinsi sa descopere cat de puternici pot fi. Odata ce incep sa isi dea seama de acest lucru si isi exercita puterea, nativii vor avea de-a face cu o noua dimensiune a vietii lor. Se vor bucura de noua perspectiva, dar de asemenea se pot confrunta cu multe dificultati noi. Intr-adevar, uneori pot simti nevoia sa renunte la indatoririle lor lumesti, sa respinga o viata de compromisuri si sa aspire la ceva superior.

SFATURI: Cunoaste-te mai bine. Hotaraste ce ai de facut. Exista momente cand este mai bine sa nu te raportezi la ceilalti. Exerseaza-ti magnetismul personal. Ai curajul sa mergi cat poti de departe.

PUNCTE FORTE: Intuitiv/Visator/Abstract
PUNCTE SLABE: Spirit de sacrificiu/Detasat/Supratensioant

LauRentiu spunea...

29 august

ADAM spunea...

pentru LauRentiu nascut in zodia fecioarei pe 29 AUGUST - ZIUA ACTIVITATII ORGANIZATE

Sunt persoane care urasc haosul si dezordinea mai mult decat orice. Ele vor cauta ca tot ceea ce fac sa fie clar si foarte bine structurat. Acest lucru nu inseamna in nici un caz ca aceste persoane sunt rigide sau plictisitoare. Dimpotriva, nativii sunt foarte atrasi de actiune. Sunt animati de o puternica energie pe care o folosesc intr-un mod organizat si ordonat.

Nativii zilei de 29 august improvizeaza cu usurinta si gasesc solutii noi si inspirate pentru rezolvarea problemelor. Ei gandesc si actioneaza pozitiv. Intotdeauna, nativii vor cauta solutia cea mai eficienta, cea mai eleganta si cea mai potrivita.

Nativii acestei zile nu isi stapanesc foarte bine sentimentele. Sunt persoane emotionale, care rareori isi pot pastra ordine in viata sentimentala. Vor incerca in mod constant sa isi separe viata publica (care este de cele mai multe ori plina de succes) de viata intima (care este deseori plina de evenimente nedorite). Cu toate acestea, vor pierde in mod inevitabil controlul asupra sentimentelor. Daca ajung in aceasta situatie, nativii vor avea parte de tot felul de necazuri. S-ar putea spune ca persoanele nascute pe 29 august ar trebui sa se concentreze asupra muncii si sa renunte la viata privata. Totusi, nativii simt nevoia imperioasa de a primi afectiune din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor. Nefiind persoane prea sociabile, cei nascuti in aceasta zi ar trebui sa incerce sa isi exprime dragostea fata de cei dragi intr-un mod mai intim. La un moment dat, in viata lor va aparea un conflict. Nativii vor fi prinsi intre munca lor si nevoia de a se implini in plan personal.

Cei care sunt casatoriti cu o persoana nascuta pe data de 29 august pot avea probleme sau se vor simti singuri si neglijati. Cei care incearca sa ii impresioneze pe plan emotional pe nativi pot intampina multe greutati. Persoanele nascute pe data de 29 august sunt foarte preocupate de latura fizica a vietii. Pentru ele este foarte importanta viata sexuala si orice alta forma fizica de expresie. Datorita mobilitatii emotive sunt parteneri foarte interesanti. Din pacate nu sunt demni de incredere.

Uneori, unele persoane nascute pe 29 august nu fac fata foarte bine dificultatilor vietii. Acesti nativi sunt predispusi sa caute refugiul in alcool sau in droguri. Alti nativi ai acestei zile se refugiaza in hobby-uri bizare si fanteziste. De asemenea, se pot alatura unor oameni ciudati pentru ca astfel sa isi poata elibera frustrarile. Prinsi la mijloc intre dorintele manifestate pe plan social si cele din plan personal, nativii zilei de 29 august vor alege sa mearga pe un al treilea drum. Aceasta a treia solutie va ajunge sa joace un rol foarte important in viata lor. In cele din urma, calea aleasa ii va conduce spre tragedie si dezastru. Este posibil ca, intr-un final, nativii sa reuseasca sa impace cele doua laturi ale vietii. Daca vor reusi sa isi satisfaca dorintele intime, dar si pe cele publice intr-un mod creativ, cei nascuti in aceasta zi vor fi oameni fericiti si plini de succes. In cazul lor, improvizatia si adaptabilitatea sunt cheile reusitei.

SFATURI: Destinde-te. Invata sa te cunosti si sa te placi. Incearca sa faci mai usor tranzitia de la viata privata la cea publica. Evita sa iti impui lucruri imposibile. Mergi mai des in vacanta cu cei pe care ii iubesti.

PUNCTE FORTE: Adaptabil/Inventiv/Organizat
PUNCTE SLABE: Cu prea multe nevoi/Instabil/Evazionist

Anonim spunea...

11 august

ADAM spunea...

pentru cei nascuti pe 11 AUGUST - ZIUA VALIDARII in zodia leului

Sunt persoane care manifesta o dorinta puternica de a dezvalui adevarul. De asemenea, ei au o predispozitie pentru latura intunecata a vietii si pentru locurile cu care ceilalti nu sunt obisnuiti. Menirea lor este aceea de a simti si de a scoate la iveala cu mult curaj ceea ce este ascuns, de a testa si de a-i demasca pe cei care pretind ca sunt altfel decat in realitate. In ultima privinta se dovedesc adesea extrem de nemilosi. Indiferent cat de neplacuta se dovedeste uneori documentarea in vederea descoperirii adevarului, ea poate deveni o obsesie pentru nativii zilei de 11 august sau poate chiar misiunea vietii lor.

Cei mai evoluati dintre nativii zilei de 11 august pot aborda asemenea subiecte intr-o maniera pozitiva si creatoare. Astfel, ei ii pot lumina si invata pe ceilalti. Nativii mai putin evoluati nascuti astazi pot ajunge sa intruchipeze acele adevaruri neplacute in ei insisi si sa adopte un comportament antisocial. Totusi, acesti indivizi mai putin evoluati isi sporesc nivelul de aprofundare prin faptul ca devin constienti de ceea ce au facut. Ei vor face comentarii pe marginea lor si vor cauta sa le transfere la un nivel mai inalt de existenta. In acest sens, ei au sansa sa experimenteze schimbari revolutionare personale.

Nativii zilei de 11 august sunt inzestrati cu o intelegere subtila a naturii umane si sunt greu de pacalit. In cazul in care sunt orientati spre latura financiara ei vor investi in mod intelept. Totusi, in viata lor emotionala ei pot fi foarte greu de abordat, deoarece nu prea au incredere in oricine. Ei nu sunt ferm convinsi ca impartasirea si acceptarea ii vor duce departe. Multi dintre cei nascuti pe 11 august devin in mod deliberat lipsiti de vulnerabilitate fata de dorinta de a calatori nestingheriti pe drumul pe care si l-au ales.

Este extrem de important pentru nativii zilei de 11 august sa aiba auditoriu pentru a-si impartasi vizunile provocatoare. Ceea ce stiu trebuie sa impartasit celorlalti, trebuie afisat in public. In cazul in care sunt critici, punctele lor de vedere trebuie publicate si examinate. Daca sunt atleti, aptitudinile sau performantele lor trebuie sa fie cel putin cunoscute, chiar daca sunt sau nu admirate. Cei nascuti astazi cauta sa fie respectati, dar nu traiesc doar pentru a obtine apobarea celorlalti. De fapt, opozitia si antagonismul pe care adesea le provoaca actioneaza ca un tonifiant pentru ei si le intareste forta vitala si ii ajuta sa realizeze ceea ce si-au propus. Totusi, ei trebuie sa se fereasca sa provoace opozitii prea evidente. Negativitatea si distrugerea ii urmaresc de-a lungul intregii vieti.

Nativii zilei de 11 august pot fi extrem de plini de succes odata ce invata sa-si prezinte instinctele la momentul oportun si in cea mai productiva modalitate posibila. Nu trenuie sa aduca problemele familiale in fata. Catalitici prin natura lor, cei nascuti astazi au tendinta de a starni controverse in orice tip de sfera sociala in care se afla. Violenta, disensiunea, conflictul si lupta par sa pluteasca in jurul lor. Nativii mai evoluati reusesc sa includa asemenea energii in conversatie, in munca si proiectele lor creative. Ei trebuie sa se fereasca sa-si distruga viata personala. Inaintarea in varsta si speranta ca au devenit mai intelepti tempereaza latura rebela a nativilor zilei de 11 august.

SFATURI: Incearca sa-ti controlezi instinctele si impulsurile. Adevarul poate fi un lucru bun, dar poate sa si doara. Tine minte ca succesele tale sunt direct proportionale cu abilitatile tale diplomatice. Cultiva-ti latura afectiva si permisiva. Nu uita de importanta actiunilor marunte ce tin de amabilitate personala.

PUNCTE FORTE: In cautarea adevarului/Puternic/Instinctiv
PUNCTE SLABE: Sobru/Agasant/Agresiv

ACV spunea...

pt.4 ian.

ADAM spunea...

pentru dnu sau dna ACV din zodia capricornului nascuti pe 4 IANUARIE in ZIUA FORMULATORULUI

Sunt personae cu un talent practic de a indeplini sarcinile cu un minim de efort. De asemenea, au idei de mare anvergura. Imaginatia lor este uneori extrem de fantezista, dar pastreaza totusi o legatura solida cu realitatea. Pot fi considerati norocosi pentru ca viseaza scheme ce functioneaza cand sunt aplicate in realitate. Nativii mai evoluati isi urmeaza propriile idei, dezvoltand un proces treptat, plecand de la observatie la formulare si apoi la implemetare. Odata stabilit modul de abordare, el poate fi aplicat cu succes si in situatiile similare ce pot aparea.

Persoanele nascute pe 4 ianuarie obisnuiesc sa colectioneze atat obiecte, cat si informatii. Le place sa se inconjoare de carti, unelte, materiale si alte acareturi, astfel incat sa poata avea totul la indemana cand au nevoie de un anumit lucru. Cei nascuti in aceasta zi sunt foarte directi si nu se lanseaza in speculatii gratuite. Chiar si conversatia in societate le face placere numai daca urmareste un scop anume care prezinta interes pentru ei.

In general nativii zilei de 4 ianuarie sunt extrem de organizati si ordonati. Ei ii pot deranja pe ceilalti cu insistentele lor legate de ordine. Pentru a intelege aproape orice, inclusiv sentimentele umane, nativii au nevoie de un anumit cadru oficial.

Desi nativii zilei de 4 ianuarie pot deveni parinti excelenti, ei starnesc uneori resentimente copiilor datorita atitudinii dominante si tendintei de a controla. Pentru a evita aceste neintelegeri, ei trebuie sa fie mai toleranti, sa mai lase de la ei in ceea ce ii priveste pe copii si pe parteneri si sa permita tuturor celor implicati sa fie ei insisi.

Nativii zilei de 4 ianuarie sunt recunoscuti datorita stilului lor caracteristic. Sunt foarte originali atat ca mod de gandire, cat si ca fel de a se imbraca si de a se comporta. Din acest motiv, pentru ei poate fi dificil sa asculte ordinele altora. Desi pot fi foarte buni in munca lor in cadrul unei echipe sau ca membrii de valoare ai unei organizatii, majoritatea nativilor vor dori in cele din urma sa-si formeze propria afacere sau companie. In calitate de artisti, mestesugari sau patroni ei sunt destul de motivati pentru a fi extrem de productivi.

SFATURI: Nu tot ce apartine acestei vieti poate fi desemnat si formulat. Respecta-i pe ceilalti, chiar daca ai impresia ca urmeaza o cale gresita. Fii deschis la noi modalitati de a aborda lucrurile. Imbunatateste-ti metodele proprii, nu te teme sa improvizezi cand este necesar. Intr-un cuvant - relaxeaza-te.

PUNCTE FORTE: Conceptual/Structurat/Pragmatic
PUNCTE SLABE: Dogmatic/Inchis/Intolerant

mihaela spunea...

pt. 14 septembrie

ADAM spunea...

pentru mihaela, o fecioara nascuta pe 14 SEPTEMBRIE in ZIUA CRITICULUI RECEPTIV

Sunt persoane foarte preocupate de societatea in care traiesc. Nativii sunt atat aparatori cat si critici ai tarii, societatii si timpului in care traiesc. Simt uneori nevoia sa se implice in anumite activitati concrete. Considera ca trebuie sa sa implice in mod activ in proiecte care pot imbunatati conditia umana. Rolul lor este de a deschide ochii oamenilor, de a le face cunoscut adevarul si de a-i determina sa actioneze in consecinta.

Nativii acestei zile sunt indivizi orientati spre latura vizibila a lucrurilor. Ei pot descrie ceea ce vad cu mare usurinta si in termeni destul de accesibili. Atunci cand vor evalua munca altora se vor ghida dupa principiul „cel mai important loc din lume este ocupat de imbunatatiri”. Asadar, nu vor fi deloc timizi atunci cand va fi nevoie sa faca sugestii concrete referitoare la felul in care poate fi imbunatatit un anume lucru. Uneori, insa, pot fi prea conservatori, refuzand anumite puncte de vedere.

In general, ca membri ai unei familii, nativii zilei de 13 septembrie sunt fideli si dedicati, dar sunt in aceasi masura foarte critici in evaluarea vietii de zi cu zi. Pentru cei nascuti in aceasta zi sunt foarte importante performantele. Toate discutiile din lume nu vor reusi sa inlocuiasca nevoia lor de a-si indeplini responsabilitatile zilnice intr-un mod eficient. Nativii vor insista ca persoanele alaturi de care traiesc sa isi asume si ele un rol activ. Rareori, cei nascuti in aceasta zi se vor sacrifica sa faca un lucru singuri. O problema o reprezinta faptul ca nativii cred ca orice nevoie trebuie satisfacuta imediat. Deseori, persoanele nascute pe data de 14 septembrie se vor impacienta atunci cand cei din jur nu vor reactiona la fel de promt ca si ele.

Eficienta este un lucru foarte important pentru cei nascuti in aceasta zi. Au o aversiune clara fata de orice forma de haos sau piedica. Nativii acestei zile vor fi convinsi ca aceste piedici vor fi cauza unor rezultate nedorite sau cel putin nu la fel de precise. Desi uneori, persoanele nascute in aceasta zi vor ignora pentru un timp anumite probleme, in mod sigur nu le vor lasa nerezolvate. Totul va fi pus intr-o ordine desavarsita. Orarele, planurile si punctualitatea ii caracterizeaza foarte bine pe acesti nativi.

S-ar parea ca, persoanele nascute pe data de 14 septembrie au o parere proprie referitoare la orice subiect. De obicei, indiferent de cat de serioasa este o discutie, nativii acestei zile vor face numai comentarii referitoare la subiectele pe care le stapanesc foarte bine. In general, vor vorbi mai ales despre domeniul in care sunt experti. Deci, cei nascuti in aceasta zi dispretuiesc foarte tare oamenii superficiali care pretind ca stiu despre ce vorbesc dar de fapt nu au nici o legatura cu acel subiect. Nativii manifesta o atitudine foarte ostila fata de acest tip de indivizi. De fapt, agresivitatea intelectuala de care dau dovada cei nascuti in aceasta zi poate fi cauza multor probleme.

Din punct de vedere fizic nativii zilei de 14 septembrie sunt indivizi comozi cu obiceiuri zilnice obisnuite. Le place mancarea, sexul si odihna. Au nevoie sa isi echilibreze puternica orientare psihica cu preocupari zilnice sanatoase. Ar fi mai bine sa accepte sa aiba o viata senzuala normala, in loc sa isi nege aceasta latura. Astfel, isi vor asigura stabilitatea de care au atata nevoie in plan profesional. Vor fi capabili sa isi duca la bun sfarsit proiectele marete.

SFATURI: Uneori, pastreaza-ti parerile pentru tine - nu sunt intotdeauna apreciate. Invata sa lucrezi si in umbra. Incearca sa nu starnesti resentimentele celor din jur atunci cand ii soliciti prea mult. Lasa lucrurile sa isi urmeze cursul. Nimeni nu poate detine controlul asupra inteligentei.

PUNCTE FORTE: Cu spirit de observatie/Eficient/Capabil
PUNCTE SLABE: Critic/Dificil/Nerabdator

Anonim spunea...

19 aprilie

ADAM spunea...

19 Aprilie - Ziua Controlului Temeinic

Persoanele nascute pe 19 aprilie incearca sa-si exercite controlul temeinic in tot ceea ce fac. Dispun adesea de calitati exceptionale, in primul rand putere, rezistenta si stabilitate. Obiectivele concrete pe care si le stabilesc pot parea celor din jur greu de atins, insa pentru nativii acestei zile va fi doar o chestinue de timp. Principiul lor de baza este sa controlezi, nu neaparat sa detii conducerea.

Cea mai mare bucurie a celor nascuti pe 19 aprilie este sa aiba o cariera bine clasata pe scara sociala. De asemenea, ei doresc sa intemeieze o familie sau un sistem si in acelasi timp sa stabileasca clar cine conduce. Intr-adevar, nativii acestei zile sunt atrasi de toate formele de manifestare ale puterii. Sunt capabili sa dea forma, sa faca materia prima sa straluceasca si sa o transforme in produse finite. Ei sunt adeptii finalizarii actiunilor incepute.

Astfel, pentru nativii zilei de 19 aprilie este foarte important sa produca ceva. Un lucru are semnificatie pentru ei doar daca exista efectiv sau daca este rezultatul creatiei lor. Ei vor lucra cu multa placere si la imbunatatirea produsului altei persoane. Ei ii voi conferi astfel o noua forma sau vor face respectivul obiect mult mai atractiv.

Cei nascuti pe 19 aprilie sunt puternic atrasi de idei marete si oameni puternici. Pericolul intervine atunci cand, din admiratie pentru ceilalti, uita sa-si dezvolte potentialul latent din ei insisi. Asadar, ei vor excela in ceea ce fac in cazul in care vor descoperi de timpuriu care sunt punctele lor forte si daca le vor cultiva din timp. In aceste conditii, ei vor fi capabili sa ajunga foarte usor in pozitii superioare in cadrul locului lor de munca. Nativii trebuie sa invete sa ii asculte pe asociatii lor si sa recunoasca atat avantajele cat si dezavantajele greselilor lor. Doar asa vor fi capabili sa urce pe scara sociala. In cazul in care nu reusesc acest lucru, ei vor fi condamnati la o viata profesionala plictisitoare. Pentru cei nascuti pe 19 aprilie este foarte important sa accepte schimbarea si sa nu rateze singura oportunitate ce apare la un moment dat in viata lor, adesea in jurul varstei de 20 de ani. Ei vor incerca sa gaseasca orice motivatie pentru a nu accepta acest lucru, dar este posibil ca aceasta sansa sa nu mai apara niciodata si ar fi pacat sa o rateze.

In plus, cumpenele din viata celor nascuti pe 19 aprilie se afla de obicei in jurul varstei de patruzeci si doi de ani (sau putin mai devreme in cazul femeilor). Daca vor lua deciziile corecte vor avea parte de o viata plina de succese si fericire. Daca iau decizia gresita, este posibil sa fie respinsi si sa nu se bucure de apreciere. De asemenea, nu trebuie sa se lase atrasi atrasi de ispite stralucitoare si castiguri banesti pe termen scurt. Procedand astfel, ei se vor abate de la obiectivul lor initial. Acest lucru poate implica renuntarea sau negarea acestor angajamente.

Pentru cei nascuti astazi, evolutia spirituala ar putea fi piesa de rezistenta in ceea ce priveste controlul fiecarei situaii personale in care sunt implicati. Nu este cazul sa ii priveze pe ceilalti de dreptul lor de a face greseli din cand in cand. Din dorinta de a ocroti si proteja pot dovedi ca neaga experienta celor apropiati lor, desi sunt bine intentionati.

SFATURI: Nu controla chiar tot. Putina spontaneitate nu strica. Evita sa fii prea rigid. Invata sa asculti. Accepta schimbarea. Prinde trenul vietii pana nu este prea tarziu. Lasa-i pe cei din jurul tau sa hotarasca singuri.

PUNCTE FORTE: Controlat/Rezistent/Priceput
PUNCTE SLABE: Arogant/Pisalog/Obsedat

Anonim spunea...

6 iunie? :)

ADAM spunea...

pentru cei nascuti pe 6 iunie - Ziua Vizionarului
Poseda o viziune caracteristica care se poate manifesta in cadrul profesiei, in afacerile de familie si in domeniul lor de studiu si va influenta fiecare aspect al vietii lor. Pentru ei este foarte important sa isi duca la bun sfarsit planurile de anvergura pe care le incep. Astfel, cei nascuti astazi pot fi singuratici sau incapabili sa se deschida in profunzime in fata celor apropiati. Ei au impresia ca si-au exprimat deja sentimentele ce stau de fapt ascunse in sufletul lor.

Cel mai mare pericol pentru cei nascuti pe 6 iunie este ca viziunea lor ii va duce la extreme, atat in ceea ce priveste oamenii, cat si faptele. Rezultatele negative ale unui asemenea extremism pot implica atat vatamari personale cat si esecuri si chiar deces. Astfel, cei nascuti astazi trebuie sa fie protejati atunci cand fac uz de energii neobisnuite.

Polaritatile de toate felurile ii captiveaza pe cei nascuti pe 6 iunie. Nativii acestei zile nu au prea mult timp pentru a face compromisuri sau pentru a cauta sensul vietii. De obicei, ei vor cauta sa isi implineasca obiectivele si dorintele. Anumite persoane nascute pe 6 iunie par sa fie moderate sau chiar conservatoare in comportament. In spatele unei asemenea fatade se ascunde insa o fiinta cu o fire mult mai radicala. In cazul in care cei nascuti pe 6 iunie sunt obligati de catre societate sau circumstante sa duca vieti mult mai previzibile, latura lor salbatica se manifesta sub forma unor vise si fantezii.

Femeile nascute pe 6 iunie pot avea calitati neobisnuite, chiar bizare. In general, insa, barbatii nascuti astazi vor fi cei ciudati. Persoanele mai putin evoluate nascute astazi vor avea un comportament excentric si o viziune prea slaba asupra lumii. Acesti nativi mai putin inzestrati sau mai putin avansati trebuie sa invete sa-si accepte rolul in viata. In caz de dezechilibru mintal extrem, nativii acestei zile se pot manifesta distructiv si chiar criminal.

Cei mai evoluati nativi ai zilei de 6 iunie vor face inevitabil uz de abilitatile lor vizionare pentru a-i edifica si avansa pe cei din jurul lor. Adesea, ei vor folosi o modalitate de comunicare unica. Ideile unor asemenea nativi servesc ca sursa de inspiratie pentru cei capabili sa ii inteleaga. Pentru a ajunge sa aiba o audienta mai mare, nativii zilei de 6 iunie trebuie sa se asigure ca mesajul lor este foarte bine inteles. Ei trebuie sa fie siguri ca nu intervine nici un fel de blocaj intre ei si auditoriu.

Cei nascuti pe 6 iunie poseda un zel revolutionar, o dorinta de a reface structurile sociale existente dupa propria perceptie in scopul de a le imbunatati. Mai presus de toate, libertatea este o conditie de baza pentru nativi.

SFATURI: Invata sa impartasesti mai mult celorlalti. Atentie la efectul pe care il ai asupra celorlalti. Nu neglija lucrarile mici de intretinere. Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant.

PUNCTE FORTE: Vizionar / Expresiv / Artistic
PUNCTE SLABE: Neinteles / Extremist / Aerian

Anonim spunea...

13 august

Anonim spunea...

24 iulie

Trimiteți un comentariu