miercuri, 13 mai 2009

Dai din fund când mergi ? Atunci eşti orgasmică


Dintr-un bolovan coboară pasul tău de domnişoară…spunea Nichita. Mersul femeilor are legătură cu prezenţa/ absenţa orgasmului vaginal. Un grup de cercetători belgieni, aceiaşi care au demonstrat deja existenţa unei legături puternice între orgasmul intern al femeilor şi sănătatea mentală a acestora, şi-au propus să studieze atent eventuala reflectare a satisfacţiei sexuale în modul în care femeile se mişcă pe stradă. Specialiştii sexologi au urmărit cu atenţie un grup de compatrioate sănătoase, dintre care jumătate au parte de orgasm vaginal în mod frecvent, în timp ce cealaltă jumătate fac parte din rândul nefericitelor nesatisfăcute. Având ochiul format, cercetătorii au reuşit să indice, în proporţie de 81%, răspunsul corect, în urma unei analize elaborate a mişcării pelviene. Cum? Sexologii au votat în unanimitate: cu cât mişcarea pelviană (mişcarea bazinului) este mai largă, cu atât şansele ca respectiva “autoare” să fie capabilă de satisfacţie maximă sunt mai mari. Mişcarea pelviană în timpul mersului se aseamănă cu mişcarea bazinului în timpul orgasmului. Astfel, o mişcare generoasă presupune: joc de şolduri legănându-se armonios, energic, senzual, joc susţinut de o musculatură puternică. Orgasmic sau nu, modul în care o femeie se mişcă pe stradă rămâne un element de atracţie incontestabil. Şi asta nu o zic neapărat specialiştii, ci se reflectă în pupilele vizibil dilatate ale privitorilor.

11 comentarii:

Anonim spunea...

cica alea "Tzapene" ar fi multiorgasmice :D

Deya` spunea...

:)) Cine ti-a zis asta , domnule T ?:)))

Anonim spunea...

n am incercat :)) dar am surse sigure :))

Deya` spunea...

Sa nu crezi nimic pana nu vezi cu ochii tai :))

Anonim spunea...

mda,ar fi una din fanteziile mele nesatisfacute :D sa concluzionez cu okii deci sa stau pe margine(tusha) si sa vad jocu fierbinte din teren :))

Deya` spunea...

"Sper sa nu se termine egal " :))) Ce pot sa-ti urez in afara de mult noroc , cel putin acum cat mai esti burlac ca mai tarziu nu se stie :)))

Anonim spunea...

draga deya :D asta e si interesu la un astfel de meci :)) iar ekipele vor fi pe deplin satisfacute :D

Deya` spunea...

De la ce am plecat si la ce s-a ajuns :)) Eu zic k mai frumos e cand se termina meciul egal:)) , adica cand "se termina" amandoi , decat cand termina unu inaintea celuilalt sau mai rau cand termina doar unu :]]

Anonim spunea...

mda :)) speram sa nu fie blat

Deya` spunea...

cam asta`i :]]

Anonim spunea...

....da tot alea "tzapene" imi plac :)) dar le astept sa faca "30" :))

Trimiteți un comentariu