sâmbătă, 9 mai 2009

Si vedetele au celulita


Starletele par a fi perfectiunea intruchipata, insa in fotografiile surprinse de paparazzi sau chiar in unele aparitii publice mitul perfectiunii este adesea daramat de un fenomen care le ingrozeste pe toate superevele – celulita.





Tenul perfect, coafura impecabila, un corp de invidiat... Toate aceste atuuri, pe care starurile le afiseaza in aparitiile la diverse evenimente mondene sau in fotografiile in care Photoshopul are adesea un cuvant decisiv, starnesc de multe ori invidia superevelor.

Chiar daca pare greu de crezut pentru multe dintre admiratoarele divelor hollywoodiene, celulita nu le ocoleste deloc nici pe cele mai sexy vedete.

Pamela Anderson, spre exemplu, care a incantat cu multi ani in urma fanii serialului Baywatch cu formele sale perfecte, apare tot mai des in ultima vreme in ipostaze care nu mai seamana deloc cu imaginea pe care diva o afisa in serialul de succes. Pamela nu pare a fi insa deranjata de celulita, afirmand ca se simte foarte bine in propria piele, indiferent de defectele pe care le are.


In aceeasi categorie, a starletelor care s-au saturat sa lupte cu efectele inaintarii in varsta, ar putea intra si Sharon Stone. Actrita, candva bomba sexy a Hollywoodului, isi etaleaza astazi, fara prea multe complexe, corpul acoperit de “coaja de portocala”.


























Desi nu au atins inca o varsta la care imperfectiunile nu mai pot fi corectate, Marcia Cross si Kate Moss au si ele o problema cu celulita. Daca pe Marcia, care a fost insarcinata cu gemeni relativ recent, o putem intelege, pe Kate Moss ne este greu sa o vedem cu celulita. Imaginea de top model perfect pe care si-a creat-o in timp intra in contradictie cu fotografiile in care vedeta este surprinsa in viata cotidiana. Explicatia este simpla si cunoscuta deja de toata lumea – stilul de viata dezorganizat isi pune din ce in ce mai mult amprenta asupra felului in care arata Kate.


Daca pentru unele vedete varsta este o scuza suficienta pentru a-si accepta celulita, nu acelasi lucru se poate spune despre altele. Jennifer Love Hewitt, Kelly Osbourne sau Paris Hilton sunt doar cateva dintre starurile noii generatii, devenite si ele victime ale celulitei.

Daca pentru Kelly aceasta nu este o problema ingrijoratoare, ea afirmand adesea ca s-a obisnuit cu ideea ca va fi intotdeauna mai grasa decat trebuie, pentru Paris celulita este o adevarata tragedie. Pentru a scapa de ea, diva blonda nu ezita sa apeleze la tot felul de tratamente sofisticate care o ajuta sa se mentina in forma.


Un exemplu interesant de reactie a celebritatilor in lupta cu celulita este cel al Mischei Barton. Perfect constienta ca varsta nu poate fi pentru ea o scuza pentru celulita pe care o are, starleta recunoaste ca este innebunita dupa inghetata, unul dintre aliatii celulitei, si ca este prea comoda pentru a face exercitii. Mischa a fost totusi revoltata de fotografiile sale in costum de baie aparute in presa, considerand ca sunt grosolan truncate.


Si chiar frumoasa Scarlet Johannson...


Concluzia este simpla.

Indiferent de reactia pe care o au vedetele fata de propriile imperfectiuni, un lucru este cert – celulita nu ocoleste, pana la urma, pe nimeni. Cititi: Vergeturile si tratamentul lor

6 diete recomandate de Supereva.ro

4 comentarii:

Anonim spunea...

nu le suport nu le suport nu le suport nu le suport nu le suport pe femeile astea care sunt perfecte doar in poza si la tv. False!

poate sunt un pic invisioasa cateodata, dar apoi imi trece cand ma gandesc ca, in realitate, poate arat mai bine ca ele :D

Deya` spunea...

;)) Asa e..cele mai multe vedete arata diferit in viata de zi cu zi fata de cum le vedem noi la TV . Multe par aproape perfecte , iar din aceste poze ne dam seama k nu corespunde realitatea cu ceea ce vedem noi in reviste si nu numai :]

Delia spunea...

Oups :))

Deya` spunea...

Eroare :)

Trimiteți un comentariu