luni, 25 mai 2009

Femeile de 34 de ani fac sex de calitate (studiu)


34 de ani, aceasta este vârsta plăcerii maxime de care se pot bucura femeile. 

Ultimul studiu al neobosiţilor cercetători britanici arată ca tinerele până în 30 de ani fac sex mai des (în medie, de 10 ori pe lună)

insa doamnele de peste 30 de ani savurează amorul prin tot porul (în medie, de 5 ori pe lună dar bune).

Cu alte cuvinte, femeile coapte fac sex de calitate

"Cei mai mulţi dintre noi cred că oamenii mai în vârstă fac mai puţin sex, iar studiul confirmă acest lucru.Totuşi, femeile mature fac sex de calitate. Deşi nevoile sexuale, libidoul şi stilul de viaţă al femeilor se schimbă odată cu trecerea anilor, nimic nu le împiedică să se bucure de o viaţă sexuală bună în continuare", a declarat sexologul Catherine Hood,unul dintre autorii studiului. 

Sursa: Daily Mail 

16 comentarii:

Anonim spunea...

stidiu e studiu - cercetatorii sunt neobositi - iar femeile coapte fac sex de calitate ... asta da viata !!! :D

Anonim spunea...

regret nespus ca nu sunt cercetator britanic , iar femeile coapte cu al lor sex de calitate sa mi ocupe tot timpu :))

pheideas spunea...

Confirm ! ... :)

Chello spunea...

depinde ce intelegeti prin " sex de calitate " eu zic ca un sex de calitate iti poate oferi o femeie bine informata in domeniul sexului , adica fetele care o ard cu parlamentari ... damele de LUX no !?

Deya` spunea...

Chello spunea... "adica fetele care o ard cu parlamentari" :) Adica? Daca umbli cu parlamentari asta inseamna ca stii sa faci sex de calitate? :)

Chello spunea...

@Deya nu neaparat despre ele e vorba dar oricum ele au o EXPERIENTA in spate.

Anonim spunea...

s ar zice ca femeia matura (cea inaintata n varsta) si care si cunoaste bine trupu`cu ale lui dotinte :D stie exact ce sa faca n momentu n care are "jucaria" n fatza :D
cam la asta se ferera cei de la Daily Mail si a lor "femeie coapta cu nsex de calitate"

Anonim spunea...

...oricum la capitolu`sex, o femeie poate face acel "sex de calitate" si mai devreme de 34 :D tinand cont ca si orgasmu` e centralizat n mare parte de creier :D ( si cica femeile inteleginte ar avea o viata sexuala mai bogata, dar asta intr un alt episod :D )

insa, "sexu` de calitate" cred ca e n momentu n care ambele tabere s satisfacute pe deplin :))

Deya` spunea...

Anonim spunea... "insa, "sexu` de calitate" cred ca e n momentu n care ambele tabere s satisfacute pe deplin :))"
Aici te aprob anonimule :) in sf ai si u dreptate ;))

Chello spunea...

Acum depinde si de gandirile fiecaruia , dupa experienta in viata si alte criterii , unul poate considera o partida perfecta de sex si cu o capra ... pentru ca omul e cioban si nu are femeie ... @Anonim " "sexu` de calitate" cred ca e n momentu n care ambele tabere s satisfacute pe deplin :)) " deci si capra si ciobanu is pe deplini satisfacuti nu ? ... take a job :)

Deya` spunea...

@Chello :)) Anonim doar si-a dat cu parerea , dar tu vorbesti de parca ai avea cine stie ce experienta :)"dupa experienta in viata si alte criterii" :) Daca tot esti asa experimentat explica-ne si noua mai multe,ca sa invatam de la tine.. :))

Anonim spunea...

chello :)) buna asta cu zooland ul :D dar n cazu asta, cu siguranta ciobanu isi poate grai si adjudeca satisf ... la oaie inca nu se stie :)) ramane deci o enigma :))
(dar sunt si "capre" graitoare)

romania inedit spunea...

Si la barbati care e varsta optima ?
Pe mine au cam inceput sa ma lase puterile , nu mai sunt ca in '98 , sa fac dragoste cu doua femei o noapte intreaga si dimineata sa stea tot bat !
Acu dimineata mi se scoala numai intelectul , ca cica dupa 34 de ani , incepe sa apara la barbati diviziunea functionala a organelor ! :)

Deya` spunea...

:) Nu stiu exact care e acea varsta , dar se spune ca barbatii pot face sex chiar si la 80 de ani:)).Dar mai important e k s-a inventat VIAGRA si alte chestii de acest gen ;))

romania inedit spunea...

Saptamana trecuta a murit un mos care a curvasarit pana la 87 de ani , si a murit din intamplare , pentru ca a cazut si s-a lovit la cap !

Fosta sotie s-a otravit acum cativa ani pentru ca "se tinea "cu una mai tinerica ( tinerica are acuma 62 de ani ) !

Deya` spunea...

Mai bine,daca a depasit varsta de 80 de ani:)) Ala da barbat fericit . Deci..se poate:D
Pacat ptr fosta lui sotie daca a luat o asemenea decizie..:-s

Trimiteți un comentariu