vineri, 29 mai 2009

Tu cu cine flirtezi in vara asta? :)


Daca esti pe tusa sau pe cale sa pui punct unei relatii care nu te mai„coafeaza” de mult timp, atunci pregateste-te sa intri in jocul intalnirilor. Deci, ce trebuie sa faci? Aranjeaza-te si fa pe dracu-n patru numai sa-l gasesti pe tipul care te va face sa te simti de milioane...
Viata e prea scurta pentru dusuri reci!
Prietena la nevoie se cunoaste - nu mai sta pe ganduri si roaga-ti prie­te­nele sa-ti vanda niste ponturi! Dar mai intai de toate vezi sa picati pe aceleasi gusturi in materie de barbati. Daca da, atunci lanseaza-ti prietena in cautarea burlacului perfect sau ia-o cu tine in pe­lerinaj prin cluburi, ca poate intalnesti si tu marea iubire.  
Intalniri pe neve - ei bine, de ce nu ai incerca si asa ceva? Sunt si cazuri cu happy-end. Insa e bine sa mergi pe mana ta si mai putin pe cea a cunoscutilor, ca altfel poti avea surprize de zile mari. Deci, inainte sa dai unda verde cuiva sa-ti faca lipeala, fa testul de compatibilitate in materie de gusturi si, daca aveti aceleasi simpatii, da-i si cateva criterii, ca de pilda inaltimea, greutatea partenerului etc.
Mergi la petrecerile de serviciu ale altora - nu-i asa ca suna rau de tot? Asta in prima faza si doar daca nu esti adepta unor astfel de distractii organizate de firma de doua ori pe an. Daca insa vor­bim si de aparitia tipului din vis, atunci parca situatia se schimba un pic. Fii pe faza, pune-ti in valoare calitatile si incearca sa afli cat mai multe despre domnul in cauza inainte de a face primul pas. Esti sigura ca merita efortul, cere sa fii pre­zentata si intra in vorba cu respectivul.
Fa-ti reclama - anuntul la mica publicitate este o solutie pentru o inima singuratica. De ce nu ai cauta iubirea in locuri noi? Cam toate ziarele nationale si locale au astfel de rubrici. Tine insa cont de faptul ca trebuie sa spui adevarul, fii succinta, sa pari dornica, apeleaza la o publicatie respectabila, da-ti un nume fals, spune exact ce cauti la un tip, incearca de mai multe ori si nu te descuraja daca prima runda de replici e aberanta. Atentie la psihopati si bosorogi libidinosi!
Intalnire la cina -  prietena pe care nu o deranjeaza sa gateasca si sa faca smotru prin casa doar ca sa ai si tu parte de sex iti este prietena adevarata. Sa intalnesti barbati in intimitatea caminului prietenei tale e mult mai placut decat intr-un bar full. Daca-ti place tipul, glumeste despre cum incearca prietenii sa te combine, in asa fel incat el sa-si dea seama ca stii foarte bine ce se petrece si ca esti relaxata. 

[AC]


4 comentarii:

Unknown spunea...

Flirtul este pacat.

Anonim spunea...

multi...din "pacat" au ajuns la dragoste si apoi iubire !!

romania inedit spunea...

De unde ai dat copypaste la articolul asta ?
Chestia cu prietena e cu dus si intors , pentru ca de cele mai multe ori el vrea " sa o cunoasca " si pe cea mai buna prietena a ta !

Deya` spunea...

romania inedit spunea... "de cele mai multe ori el vrea " sa o cunoasca " si pe cea mai buna prietena a ta !" - :) Aici iti dau dreptate , dar din fericire nu mereu e la fel..:D

Trimiteți un comentariu